Social Icons

.

07 May 2014

Top 3 filme de groază interzise

Top 3 filme de groază interzise

  Azi aş vrea să vă prezint un top al celor 3 filme horror care au îngrozit oamenii şi care au fost interzise în unele ţări. Eu le-am văzut şi pot spune că sunt 3 filme care pe mine chiar m-au îngrozit de cruzimea lor şi m-au făcut să mă întreb: Cum de i-a putut trece cuiva prin cap aşa ceva?!?!?

1. The Human Centipede(prima parte)

http://www.imdb.com/title/tt1467304/?ref_=nv_sr_1
Când a fost lansat în 2009, a trecut prin multe scandaluri, fiind considerat de mulţi un film scârbos şi greţos. A reuşit totuşi să intre în sălile de cinema, dar rămâne încă unul din cele mai controversate. Povestea unui om de ştiinţă japonez cu grave tulburări psihice care răpeşte un grup de americani şi îi torturează operându-i şi cosându-le gura de anusul celuilalt făcând un lanţ de 4 persoane siameze, a provocat repulsie atât în rândul cenzorilor de la Hollywood, dar şi în rândul spectatorilor.
Gen film: Horror
Cu: Dieter Laser, 
      Ashley C. Williams, 
      Ashlynn Yennie, 
      Akihiro Kitamura
 Data lansării: 28 aprilie 2010




2. Gurotesuku(2009)

http://www.imdb.com/title/tt1352369/?ref_=nv_sr_1
Este un horror japonez realizat în 2009, în care un cuplu aflat la prima întâlnire are parte de cea mai mare nenorocire. Cei doi sunt răpiţi şi sunt victimele unui descreierat care îi tortureaza în cele mai cumplite moduri. Pentru că multe dintre scene au fost catalogate drept tulburătoare, în special pentru secvenţele în care li se amputează picioarele sau li se scot ochii personajelor, filmul a fost interzis în multe tări, inclusiv Marea Britanie. Criticii l-au desfiinţat pe loc, susţinând că acele scene violente sunt gratuite şi nu sunt susţinute de scenariul foarte slab scris. Drept urmare, a fost un eşec total la nivel de box-office.
Gen: Horror/Crimă/Thriller
An de apariţie: 17 ianuarie 2009 în Japonia
Cu: Hiroaki Kawatsure
       Tsugumi Nagasawa




3. Mikey(1992) 

http://www.imdb.com/title/tt0104870/?ref_=nv_sr_2
Până în momentul în care a reuşit să intre în anumite cinematografe, filmul "Mikey" a fost interzis în multe ţări, în Marea Britanie fiind interzis şi astăzi. Scenele de crima şi violenţă au fost primul motiv pentru care a fost interzis. Un alt motiv a fost moartea lui James Bruger din 1993, un copil de doar 3 ani, ce a fost torturat şi ucis de alţi doi băieţi mai mari. Filmul urmăreşte povestea lui Mikey, un băiat de 9 ani cu probleme psihice grave, care îşi omoară părinţii adoptivi şi prietenii în cel mai oribil mod posibil. În cea mai mare parte a filmului, este prezentat modul în care băiatul încearcă să scape, omorând fiecare suspect care l-ar putea învinovăţi.
Gen: Horror/Thriller
Cu: Brian Bonsall
      Josie Bissett
      Ashley Laurence
An de apariţie: 12 noiembrie 1992 în Australia
     
 Aţi văzut filmele? Ce părere aveţi despre aceste filme dezgustătoare?

1 comment:

  1. Ca sunt dezgustatoare si nu m-as uita nici daca as fi platita la asa ceva.

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates