Social Icons

.

09 May 2014

Seriale TV

Cel de-al doilea serial pe care l-am descoperit, recent şi îl urmăresc cu mare interes şi plăcere este:

TERRA NOVA  

http://www.imdb.com/title/tt1641349/?ref_=nv_sr_1


Gen: Aventură
        Mister
        S.F.
An de apariţie: 
            26 septembrie 2011
Ţara: USA
         Australia

Episoade: Sezonul 1cu 12 episoade

Păcat că a fost oprit şi nu va mai exista şi sezonul 2.  

 Rezumat:
    În anul 2149, lumea este în pragul unui dezastru ecologic, iar singura speranţă de supravieţuire pentru omenire este, în trecut, cu 85 de milioane de ani în urmă. Pentru a putea face această călătorie în trecut, oamenii de ştiinţă au inventat un portal, care face legătura între trecut şi prezent. Aşa a apărut prima colonie umană, cu tehnologie foarte modernă în era preistorică a dinozaurilor, numită Terra Nova
    Familia Shannon, compusă din, Jim, Elisabeth, şi cei trei copii ai lor- Josh, Maddy şi Zoe, fac parte din cel de-al zecelea pelerinaj al coloniştilor. Datorită încălcării unei reguli foarte importante, aceea de-a nu avea mai mult de doi copii, detectivul, Jim este închis la închisoare, dar el reuşeşte, cu ajutorul soţiei, să evadeze la timp pentru a-şi însoţi, ilegal, familia spre colonia umană.
    Comandantul coloniei este Nathaniel Taylor şi este printre primii sosiţi în era dinozaurilor şi unicul supravieţuitor al atacurilor dinozaurilor, ucigaşi şi carnivori, din primul pelerinaj. El îl recrutează pe Jim ca agent de securitate, iar pe Elisabeth o angajează la spitalul din colonie. Josh, fiul lor mai mare intră în belele, dar scapă cu ajutorul familie, Maddy se îndrăgosteşte de Mark Reynolds, un soldat, gentleman, iar Zoe îşi face prieteni. Pentru ei şi pentru alte câteva familii, Terra Nova este locul perfect, este casa lor, aici este viitorul. Dar, lucrurile se complică şi ei trebuie să lupte pentru a nu-şi pierde sau distruge această nouă lume pe care şi-au clădit-o. Deoarece nu toţi membrii acestei misiuni au aceleaşi intenţii bune de a salva omenirea, ceva sinistru s-ar putea întâmpla şi de aceea aventurile eroilor noştrii sunt diferite în fiecare episod. Este un SF cu o acţiune interesantă, plină de suspans, cu efecte speciale foarte bune şi reuşite.
Cine sunt persoanele care ameninţă liniştea coloniei Terra Nova?




 Cast:

...
...

...
...
...
 Mira

...
...
...
...
...
...
...
 Skye

...

 Voi urmăriţi serialul Terra Nova? Vă place? Mie îmi pare rău că au renunţat la el, îmi plăcea foarte mult.



No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates