Social Icons

.

22 December 2013

Oferte Librex pentru un Crăciun mai bun!



24 de poveşti tradiţionale
celebre în lumea întreagă,
de citit în fiecare seară,
din 1 până în 24 decembrie.


Urmăriţi minunatele destine
ale unor personaje de neuitat
şi bucuraţi-vă de Crăciun alături de cei dragi!


De pe 1 până pe 24 decembrie, copiii vor descoperi în fiecare zi câte o poveste sau o legendă celebră în lumea întreagă, care-i va duce pe tărâmul viselor, aşteptându-l pe Moş Crăciun.


E o carte magică în care sunt adunate marile basme din folclorul internaţional, dar şi celebrele poveşti ale lui Hans Christian Andersen, Charles Dickens sau ale Fraţilor Grimm, însoţite de ilustraţii vii şi strălucitoare. Vă veţi întâlni cu personaje de neuitat, cum ar fi bătrânul Scrooge, Spărgătorul de Nuci, Fetiţa cu chibrituri, Cântăreţul din Hamelin, Kaştanka, cei trei Magi ori Sfântul Nicolae.


Bucuraţi-vă de Crăciun alături de cei dragi!

Cartea poate fi comandată AICI!




In Germania si in America, "muratura de Craciun" nu este o muratura...

In Anglia, "mata-n colt" nu este o pisica ce sta in colt...

In unele regiuni din Franta, darurile nu sunt aduse de Mos Craciun, ci de Tante Aria...

In Italia, Craciunul este vestit si azi de zamponari in costum tradisional...

In Mexic, copiii trebuie sa puna mana nu numai pe daruri, ci si pe pinata...

Craciunul infierbanta de veacuri imaginatia oamenilor, care au creat mii de obiceiuri si de obiecte pentru a sarbatori Nasterea Domnului.

Enciclopedia Craciunului face un inventar irezistibil al acestora. In articole bine documentate, care ne poarta in vremuri apuse, dar si in prezent, volumul trece in revista filme, carti si cantece care au inveselit atmosfera magica a Craciunului.

Pentru farmecul lui stau marturie si ilustratiile. Asadar, ocolul lumii intr-o carte numai buna de pus sub brad, in seara de ajun...


Cartea poate fi comandată AICI!




Mergi pe urmele lui Mos Craciun si citeste unsprezece povesti minunate. Vei trai alaturi de eroii din carte momente pline de caldura si emotie.

Vei gasi, presarate printre povesti, retete de dulciuri si idei pentru a realiza cadouri-surpriza, care te vor ajuta sa pregatesti cu bucurie sarbatoarea Craciunului.

Cartea poate fi comandată AICI!







Cartea poate fi comandată AICI!




No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates