Social Icons

.

15 August 2014

Personaje sexi din seriale de groază

Chiar daca au rol negativ sau pozitiv sunt câteva personaje sexi în serialele de groază, vizionate sau preferate. Am să vă fac cunoştinţă cu unele din ele, poate le cunoaşteţi şi voi:

      James Marsters 
  Joacă în rolul vampirului Spike din "Buffy, spaima vampirilor"

 

Totul a început cu "Buffy, spaima vampirilor", pe care cu siguranţă vi-l amintiţi, deoarece serialul a fost difuzat la tv.

Buffy a fost o tânără dură. Ea tocmai s-a mutat într-un oraş nou şi imediat a fost aruncată în mijlocul acţiunii şi a dramei.

 Pe măsură ce înaintau, episoadele ne dezvăluiau cum eleva uşor cu capul în nori se transformă într-un vânător de vampiri cu drepturi
depline.

Cu toate acestea, drumul urmat de Buffy nu a fost deloc simplu de la început, iar numeroase personaje s-au intersectat cu eroina noastră pe parcursul serialului.
Deşi a fost adorat de mulţi fani, Spike nu a fost întotdeauna tipul cel bun care speram cu toţii că va deveni. Faimos pentru ca a ucis două vânătoare de vampiri şi pentru faptul că îşi tortura victimele cu ţepuse (piroane de cale ferată), el s-a transformat cu totul după ce a realizat că este îndrăgostit de Buffy, noul vânător de vampiri din Sunnydale. După ce a aderat oficial la "gaşca baieţilor buni", Spike a avut parte de unele dintre cele mai mareţe momente ale lui, cum ar fi cel în care şi-a sacrificat propria viaţă pentru a închide Gura Iadului din orăşelul Sunnydale şi cel în care i s-a alăturat altui personaj-vampir Angel, pentru a lupta împotriva răului.
Deşi serialul s-a încheiat în 2003, a devenit rapid un fenomen, iar televiziunile din întreaga lume difuzează şi în prezent reluări ale seriei cu Buffy, ucigaşa vampirilor.



Alexander Skarsgard 
Joacă în rolul lui Eric Northman din "True Blood"


 Nu ştiu dacă voi îl urmăriţi, dar vreau să vă spun că ultima serie, a şaptea, din "True Blood" a început de câteva săptămâni.

  Cunoscut pentru faptul că este un dur şi că nu dă înapoi, am să vă prezint un alt vampir, care este aproape similar, cu Spike: Eric Northman care a parcurs un drum lung de la "personajul pe care ar trebui să îl urâm" şi până la "personajul pe care îl adorăm". Pe parcursul primului sezon din "True Blood" a existat o anumită atracţie pe care publicul a simţit-o faţă de Eric Northman, în ciuda pletelor lui lungi şi inestetice. Eric a avut acel farmec şi 
acea esenţă adevărată care 
demonstrau că, în ciuda tot răului 
pe care l-a făcut, el tot a fost loial 
până la capăt.

 În zilele noastre, Eric este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din show-ul TV şi, pe lângă acest fapt, a oferit momente hilare, precum şi unele infricosatoare.

Însă cel mai savuros moment a fost, cu siguranţă, în sezonul patru, când şi-a pierdut toate amintirile din cauza unui blestem şi o numea pe Sookie, personajul central al serialului, "Snookie". Eric Northman ar face tot ce este nevoie pentu a se răzbuna, dar el nu este diabolic şi rău până în măduva oaselor, spre deosebire de alte personaje din "True Blood".


Eva Green
Joacă în rolul Vanessei Ives din "Penny Dreadful"


 
 Vanessa Ives este o femeie care îşi doreşte ceea ce este mai bine pentru ea. Ea distruge prietenia cu Mina, fata alături de care şi-a petrecut cea mai mare parte a copilariei şi adolescenţei. Vanessa face sex cu viitorul soţ al prietenei ei, Mina, şi este surprinsă asupra

faptei, iar acest lucru pune capăt şi prieteniei  dintre cele doua familii - ca să nu mai 
menţionăm şi mariajul ruinat.

 Deşi personajul a avut suişuri şi coborâşuri, părţi bune şi părţi rele, este clar ca Vanessa Ives are cele mai bune intenţii în cea mai mare parte a timpului, iar inima ei ar putea fi în locul potrivit dacă nu ar fi atât de egoistă. Cele mai bune momente ale ei de până acum s-au petrecut în sezonul unu, când a luat parte la o şedinta de spiritism incendiara şi când a fost posedată. Eva Green îşi depăşeşte limitele cu acest personaj pe care îl interpretează în "Penny Dreadful" şi interpretarea ei în cele opt episoade ale primului sezon a fost lăudată de criticii de film de peste hotare.
 Mark Sheppard 
Joacă în rolul lui Crowley din serialul "Supernatural"



Mark Sheppard are abilitatea, de-a vinde o întreagă scenă doar cu câteva expresii faciale bine alese. Un demon nemilos, care a ajuns să fie Regele Iadului, Crowley apare destul de des în "Supernatural", jucându-i pe degete pe cei doi fraţi care sunt personajele centrale ale serialului. Pe rand, Crowley este înger şi demon, îi ajută din interes, doar în momentele în care ştie că la respectiva "afacere" îi va ieşi şi lui ceva. Un adevarat maestru al manipularii, demonul Crowley este în stare să întoarcă orice situaţie în avantajul său, chiar dacă la prima vedere lucrurile par să fie pe dos.

De cele mai multe ori, Regele Iadului pretinde că este surprins de un anumit lucru, când de fapt el se afla in spatele unei scheme mult mai complexe prin care îi manevrează pe cei din jurul lui pentru a face toată treaba murdară.

Ce spuneţi, aţi văzut aceste seriale? Dar actorii, "răi" vă sunt pe plac şi vouă? De care vă place cel mai mult? Eu să fiu sinceră îl prefer pe Eric Northman din "True Blood". Voi?

3 comments:

  1. Off topic Ai un tag de la mine :) http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2014/08/tag-behind-blog.html

    ReplyDelete
  2. Super postarea! :-D
    Mă bucur că l-ai inclus şi pe Crowley :3.
    Şi Eva e atât de frumoasă.

    ReplyDelete
  3. La fel, pe Eric Northman, dar doar din poze, deci pentru fizic. In rest, n-am vazut filmul, deci nu stiu, nu cunosc mai multe.

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates