Social Icons

.

28 August 2014

Recenzie: Pasiune de Lauren Kate

                                                    
Titlu:Pasiune
Titlu original: Passion
Autor: Lauren Kate
Nr de pagini:336
Editura: Literă
An apariţie:2011
Comanda: AICI
Punctaj: 4.5/5
Prezentare: Înfruntarea trecutului poate schimba viitorul!
Lucinda și-ar da viața pentru Daniel. Și chiar a făcut-o. Iar și iar. De-a lungul timpului, cei doi îndrăgostiți s-au regăsit și au fost dureros despărțiți de fiecare dată. Dar poate că nu e nevoie să fie mereu așa...
Luce este sigură că ceva – sau cineva – din trecut o poate ajuta și se aventurează în vieţile ei anterioare, singurele care îi pot dezvălui frumuseţea tragică a iubirii dintre ea şi Daniel, dar şi misterul sumbru al blestemului care o împiedică să se desăvârşească. Pe parcursul odiseii sale se va revedea într-un caleidoscop de epoci şi de versiuni și va fi, pe r
ând, martoră şi protagonista pasiunii şi a morţilor ei înfiorătoare. Iar Daniel o va urmări prin trecutul lor, îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ea ar rescrie istoria. Povestea lor de dragoste ar putea arde în flăcări... pentru totdeauna.
Urmăriți finalul aceste incredibile povești de dragoste în volumul al patrulea.
Recenzie: În această carte Luce porneşte într-o aventură care o va năuci şi o va face să înţeleagă mai bine dragostea pe care i-o poartă lui Daniel.
El mereu a crezut că este de vină pentru ceea ce i-se întâmplă lui Luce, dar dacă nu este aşa? Dacă Luce este de fapt cauza? Pentru că de fiecare dată când Daniel se îndrăgosteşte de ea şi ea se îndrăgosteşte de el. Nu este numai vina lui.
În acest volum ne sunt prezentate vieţile anterioare ale lui Luce. Asta înseamnă că ea îşi va cunoaşte “ surorile “ unele sunt drăguţe altele mai puţin, dar un lucru este clar Daniel rămâne la fel, neschimbat. Cea care se schimbă este ea.
Un mic gargui pe nume Bill o însoţeşte şi o ajuta, o învaţă scindarea sau transformare în 3D ( cum să se contopească cu Lucinda din vremea aceea ).
Daniel, Shelby şi Miles pleacă în căutarea ei. La fel şi ceilalţi.
Un lucru este clar, trebuie să o găsească înainte să schimbe ceva şi să nu-l mai întâlnească pe Daniel în prezent, sau şi mai rău să moară.
La sfârşitul cărţii ceva se schimbă. Daniel creează o portiţă în blestem. Planul Satanei este diabolic şi trebuie oprit cu orice preţ.
Când Luce ajunge teafără din nou în braţele îngerului ei. Toţi sunt puşi într-o situaţie dificilă. Trebuie să găsească locul unde îngerii au căzut acum mai bine de o mie de ani. Este imposibil. Termenul este de 9 zile.Oare vor reuşi demonii şi îngerii să distrugă planul diabolic, să descopere locul unde au căzut la începuturi şi să o salveze pe Luce? De asemenea veţi afla de ce Cam a ales Iadul.
Dacă vreţi să aflaţi citiţi cărţile. Nu o să regretaţi<3


No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates