Social Icons

.

09 April 2014

Recenzie film: Iubitul meu e zombi

IUBITUL MEU E ZOMBI
"Warm Bodies"


 Gen: Drama/Comedie/Romantic/Horror
Apariţie în România: 15.03.2013
Durata: 98min
Regia: Jonathan Levine
Actori: Teresa Palmer -  Julie
           Nicholas Hoult - R.
           John Malkovich - Grigio
           Analeigh Tripton - Nora
           Rob Corddry - M.
Filmul are la bază cartea "Warm Bodies" de Isaac Marion, dar încă nu a fost editată la noi în România.
"UN TRUP RECE, O INIMĂ CALDĂ"
O poveste de dragoste mai puţin obişnuită între o frumoasă adolescentă umană şi un zombi sensibil declanşează un lanţ de evenimente ce ar putea transforma întreaga lume.
Părerea mea:

    Mi-a plăcut acest film foarte mult, nu mă aşteptam, credeam că este plictisitor dar m-am înşelat. Este un amestec între romantism, iubire, comedie şi momente de groază. Am râs la unele momente iar la altele am fost într-o stare de suspans de parcă urmăream un film horror.

Povestea:

    Aproape toţi locuitorii planetei sunt transformaţi în zombi care se hrănesc cu creierele oamenilor, în urma unei epidemii. Lumea din acest film este una apocaliptică iar oamenii sunt ameninţaţi de cadavrele vii. Niciun loc nu mai e sigur, iar grupul de supravietuitori este nevoit sa se ascundă, să caute mâncare, medicamente şi să se apere de zombi. Într-o astfel de misiune, Julie, una dintre supravieţuitoare, este salvată de la moarte de R., un zombi prietenos, chiar dacă are un aspect de speriat. El împreună cu un grup de cadavre vii îşi pierd vremea pe un aeroport. R. are un prieten cu care comunică prin mormăieli şi îşi mai aduce aminte de viaţa lui de dinainte de-a fi mâncător de creiere umane.

A fost foarte comic să asculţi monologul lui R, felul cum vede el lumea şi dorinţa de a-şi regăsi umanitatea pierdută: "Nu te holba,nu te holba",''nu fi creepy",''zi ceva omenesc acum", sunt doar cateva din gandurile lui R.
 
 Creierele pe care le mănâncă le oferă zombilor amintirile victimelor.

    Julie se întâlneşte cu R. dar acesta nu o atacă ca să o mănânce ci o apără de ceilalţi zombi şi o ascunde în avionul în care el şi-a improvizat un "adăpost". Julie este, la început, foarte speriată dar când îşi dă seama că el este diferit, se mai destinde şi începe să îl înveţe unele lucruri . Pe măsură ce se creează o legătură între el şi tânără, R. devine din ce în ce mai uman, demonstrând astfel că există o metodă prin care pot fi vindecaţi toţi cei afectaţi de epidemie.

   El îşi dă seama că nu o poate ţine prea mult timp lângă el, şi se hotăreşte să o elibereze şi să o ajute pe Julie să ajungă înapoi la grupul condus de către tatăl ei.

  Dar cadavrele vii, Julie şi iubitul ei R., grupul de supravieţuitori sunt ameninţaţi de osoşii care sunt foarte violenţi şi care vor să distrugă totul în calea lor.


       Va reuşi oare R. să stea mult timp despărţit de Julie?

       Poate oare dragostea să vindece inimile şi creierele cadavrelor vii?

       Vor putea cele două grupuri să supravieţuiască şi să îşi unească forţele pentru a se lupta şi a-i învinge pe osoşi?


Recomandare:

    Dacă vreţi să vedeţi ceva nou, o poveste de dragoste dintre o fată "vie" şi un băiat "mort" atunci vizionaţi acest film minunat. Horror, comedie, dramă, romantism, pentru mine a fost un film relaxant şi amuzant, este chiar reuşit şi îl recomand cu mare plăcere! Melodiile care alcătuiesc soundtrackul este extraordinar şi trebuie să îl ascultaţi!

 "Cea mai frumoasă poveste de dragoste cu zombi spusă vreodată" - Kevin

Steincross, Fox-Tv

Dau cu multă plăcere nota 5/5, chiar merită.

 Voi l-aţi văzut?

Nu vă las trailerul, dar vă las videoclipul cu una dintre melodiile care fac filmul mai special şi mai frumos.

 

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates