Social Icons

.

11 September 2014

Recenzie: Impecabil (Micuţele mincinoase vol. 2) de Sara Shepard

Titlu:Micutele mincinoase
Autor:Sara Shepard
Nr de pagini:352
Editura:LEDA
An aparitie:2011
Comanda: AICI 
Punctaj:4.5/5


Prezentare: CELE PATRU MICUŢE MINCINOASE SUNT DEPARTE DE A FI FETE BUNE
Spencer i-a furat iubitul surorii sale. Aria are inima zdrobită din cauza profesorului ei de engleză. Lui Emily îi place noua ei prietenă, Maya… suspect de mult! Hanna ajunge să se îmbolnăvească din pricina obsesiei de a arăta impecabil. Şi cel mai oribil secret al lor de până acum este atât de scandalos, încât aflarea adevărului le-ar distruge pentru totdeauna.
Şi de ce nu le-aş da în vileag? Din moment ce merită cu-adevarat să piardă totul...



Recenzie: Cele 4 prietene sunt pe departe de a fi nişte fete cuminţi din liniştitul oraş Rosewood. Aria nu prea se adaptează noii vieţi din oraş şi în scurt timp problemele parinţilor ei se reiau. Spencer este umilită de Melissa şi imaginea de fată perfectă se dărâmă, totul din cauza unei mici distracţii, cu logodnicul surorii ei. Secretul Hannei, iese încet, încet la iveală şi fata frumoasă şi populară s-ar putea să cadă de pe piedestal, iar Emily nutreşte sentimente puternice pentru Maya şi se pare că şi aceasta pentru ea.

A. le manevrează în continuare cum vrea el. Ameninţându-le cu secrete pe care toată lumea se întreabă de unde le poate şti. Fetele sunt speriate şi confuze, fiecare încearcă să se depărteze una de alta şi să-şi ducă viaţa mai departe, dar nu sunt lăsate. Mereu fiind aduse împreună de misterioasele mesaje şi întrebări, dar şi de moartea prietenei lor Alison.

“ Impecabil “ este clar cel mai potrivit nume pentru acest volum. Fiecare încearcă să afişeze o imagine intactă, dar pe dinăuntru aceasta este putredă. “ Chestia cu Jenna “ le dă cele mai multe bătăi de cap fetelor şi încet încet totul ne este dezvăluit şi nouă.

Sfârşitul romanului este perfect, pregătind o scenă pentru celălalt.



Sper să vă placă la fel de mult cum mi-a placut şi mie<3.

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates