Social Icons

.

19 July 2016

Recenzii benzi desenate Lex Comics! #2


Mulțumesc Lex Comics pentru aceste numere oferite spre recenzie!



Descriere: Finalul spectaculos al poveștii luptei peste timp și spațiu dintre toți Thorii care au fost și vor fi vreodată și Gorr, Zeul Măcelar, făuritorul bombei pentru zei. După ce praful se așază, câți zei vor rămâne în picioare?

    În acest număr, Thor încearcă să-l oprească pe Zeul Măcelar, cu mult curaj și o doză de nebunie, Zeul Zeilor reușește să intre în nucleul bombei făurită pentru a omorâ zeii și să o absoarbă complet. Consecințele sunt nefaste pentru Thor, dar tânărul zeu reușește să-și salveze frații și să curețe lumea de nebunia măcelarului Gorr. Multe lumi stau abandonate de zei, pe tărâmul lor nu are cine să le ghideze calea să le protejeze oamenii ce sălășluiesc acolo, decizia luată de Thor v-a schimba radical aceste lumi.



Descriere: „Originea secretă a lui Tony Stark” continuă! Ce preț a trebuit plătit? Care a fost învoiala? Care sunt urmările? Recorder 451 știe toate răspunsurile și Iron Man insistă să le afle și el.

    Un pact cu o mașinărie extraterestră aduce o schimbare radicală în viitoarea viață a Omului de Oțel. Deciziile luate de părinții lui înainte de nașterea acestuia se vor întoarce să-l bântuie în prezent. Se pare că mintea s-a sclipitoare nu a fost numai un dar de la natură ci și o mare parte de ajutor extraterestru. În ce măsură v-a accepta Tony noua sa poziție pe tabla de sah e greu de anticipat.



Descriere: Demonul Vetis se va dovedi un băiat de treabă și încredere? Sau toți prietenii lui Deadpool vor sfârși în chinuri groaznice din cauza lui? Sunt senvișurile cu șuncă mai bune ca cele cu cașcaval? Două dintre aceste întrebări esențiale își vor găsi răspunsul în această ediție.

    O altă savuroasă continuare marca Deadpool! De data asta o ciocnire explozivă se petrece. Deadpool și Daredevil față în față! Unul se luptă pentru a-și proteja oamenii din partea sa de oraș celălalt caută un răufăcător care mai să-i scape printre degete. Nebunia lui Deadpool îl scoate însă din încurcătură ca de fiecare dată. În acest număr Mefisto începe să se uite cu alți ochi la Vetis, poate până la urmă își v-a da seama cine încearcă să-l trădeze.



Descriere: Ultimul episod al primei povești din seria AMAZING SPIDER-MAN, în care toate oalele se sparg în capul lui Peter Parker. Parker Industries promite să construiască un sistem de închisori sigure pentru super-răufăcători, cu condiții de detenție mai omenești, însă Black Cat și Electro au altceva în gând… Secretele lui Silk au fost date în vileag!

    Cat și Electro vor cu orice preț să nimicească păianjenul, dar din păcate pentru ei noua prietenă a Omului păianjen reușește să facă echipă foarte bună cu acesta și să pună la punct adversarii. O demascare eșuată îl face pe Jonah cel care s-a chinuit atât de mult timp să demaște păianjenul în fața națiunii, să pornească o căutare și mai avidă după identitatea omului păianjen.

    Cat reușește în final să ajungă acolo unde își dorește, indiferent de prețul pe care cei care o iubesc trebuie să-l plătească pentru măreția ei!





No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates