Social Icons

.

10 July 2016

Recenzie: Următorul cadru







"Următorul Cadru" e un album-experiment desenat de nu mai puțin de 10 autori români. Fără scenariu stabilit înainte, fără vreo direcție impusă! Fiecare autor a desenat un cadru, după care a dat mai departe, următorul fiind obligat să continue acțiunea și să finalizeze cadrul sau în mai puțin de 24 de ore, după care să dea mai departe, de unde și conceptul de Ping Pong Comics.



72 de pagini de acțiune, umor și surprize la tot pasul, desenate de Toma Alexandru, Alexandru Ciubotariu, Vlad Forsea, Robert Obert, Andrei Moldovan, Xenia Pamfil, Ionuț Popescu, Valentin Sava, Alexandru Talambă și Octav Ungureanu.






Doresc să mulțumesc Lex Comics pentru că mi-a oferit spre recenzie acest album chiar mi-a făcut plăcere să-l citesc și să-mi pot spune părerea despre el! Albumul poate fi comandat aici!


 

     Încă am gândurile puțin amestecate în legătură cu această lectură. Să vă explic puțin de ce. Ei bine ideea este una originală, dar cu toatea acestea parodiază balada "Miorița" lucru pe care nu știu cât de multe persoane pot gusta fără să pornească din start cu ideea preconcepută că este doar un simplu pamflet care nu merită citit. Eu vă recomand să nu plecați la drum cu idei preconcepute când citiți aceast album desenat. Estetic mi-a plăcut foarte mult, iar faptul că aceste persoane s-au putut adapta la cadrul primit și au putut să-l continue fără să te inducă în eroare sau să te plictisească mi s-a părut un mare plus.


    Este o lectură foarte ușoară pe care o puteți citi când vreți să evadați din rutina unei zile agitate. M-am găsit de foarte multe ori râzând la unele replici sau scene. Personajele sunt savuroase, iar originalitatea este la ea acasă în "Următorul cadru".

    Chiar dacă au fost momente în care mă simțeam puțin vinovată că eu trebuie să învăț pentru examene fiind în sesiune și nu să stau să mă amuz de această parodie...chiar nu m-am putut abține. Am citit cu drag acest album și vi-l recomand dacă doriți o lectură ușoară care să vă aducă zâmbetul pe buze.






No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates