Social Icons

.

29 November 2014

În curând la Editura Trei!

Ce au în comun o furtună de zăpadă iscată în Ajunul Crăciunului, 14 majorete vesele, un restaurant Waffle House și un tip învelit în folie de aluminiu?
Răspuns: aceste trei povești romantice de Crăciun.

O furtună puternică de zăpadă aduce dragostea în viețile a trei adolescenți: o fată al cărei tren s‑a înzăpezit, un băiat ce înfruntă viscolul pentru a se întâlni cu prietenii săi, o altă fată cu inima frântă ce‑și vopsește părul în roz și visează să fie îngerul cuiva.

Trei dintre cei mai cunoscuţi autori americani de literatură pentru adolescenţi, John Green, Maureen Johnson şi Lauren Myracle, şi‑au unit forţele pentru a scrie povești pline de aventură, umor, romantism şi duioşie, ale căror fire se împletesc inteligent la final, într‑o carte numai bună de citit la gura sobei.

Cărțile lui John Green au fost publicate în peste douăzeci de limbi şi figurează constant în topul celor mai bine vândute titluri al publicaţiei New York Times. Dintre cărțile sale, la Editura Trei au apărut: Sub aceeași stea, Căutând‑o pe Alaska, De 19 ori Katherine, Orașe de hârtie.

Lauren Myracle este autoarea a numeroase cărți pentru copii și adolescenți, printre care Shine, Kissing Kate, seria The Winne Years și The Internet Girls (sttyl și ttfn), romane scrise în stilul mesajelor instantanee, bestselleruri New York Times.

Maureen Johnson a fost aleasă în 2012 Queen of Teen în Marea Britanie. Printre cărțile sale se numără 13 Little Blue Envelopes, Devilish, Girl at Sea, The Name of the Star și Suite Scarlett.

2 comments:

  1. Acest volum mi se pare o lectura perfecta pentru zilele geroase de iarna, astfel ca am adaugat-o si eu pe lista de must-read si sper sa o vada si Mosul :D

    ReplyDelete
  2. Imi doresc si eu acest volum... sper sa reusesc sa il citesc.

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates