Social Icons

.

09 November 2014

Noutăți in blogosferă


În curând la Editura Leda!
 
Experiment (Divergent #3) de Veronica Roth
 
 SINGURĂ ALEGERE TE POATE TRANSFORMA RADICAL

O SINGURĂ ALEGERE TE POATE DISTRUGE

O SINGURĂ ALEGERE TE VA DEFINI

Societatea împărţită pe facţiuni în care Tris Prior credea cândva a fost distrusă – spulberată de violenţă, conflicte şi trădări. Astfel că atunci când i se oferă şansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregătită. Poate că, în afara oraşului, ea şi Tobias vor putea duce o viaţă nouă, lipsită de minciuni, loialităţi puse sub semnul întrebării şi amintiri dureroase.

Însă noua realitate a lui Tris e şi mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o în urmă. Vechile descoperiri devin imediat de neînţeles. Adevărurile noi şi explozive schimbă inimile celor pe care ea îi iubeşte. Şi, o dată în plus, Tris trebuie să lupte pentru a înţelege complexitatea naturii umane – şi pe ea însăşi –, fiind în acelaşi timp nevoită să facă faţă unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu şi iubire.

Narat dintr-o perspectivă duală captivantă, EXPERIMENT conduce seria Divergent către un final tulburător, dezvăluind secretele lumii distopice care a captivat milioane de cititori.
 
 
Oraşul sufletelor pierdute (Instrumente Mortale #5) de Cassandra Clare
 
NEW YORK TIMES BESTSELLER • SERIE TRADUSĂ ÎN PESTE 30 DE LIMBI
DRAGOSTE. RĂZBUNARE. SÂNGE. TRĂDARE.
ÎNTUNERICUL AMENINŢĂ SĂ ÎI ÎNGHITĂ PE VÂNĂTORII DE UMBRE.
EXISTĂ VREUN PREŢ PREA MARE DE PLĂTIT, CHIAR ŞI PENTRU DRAGOSTE?

Când Jace şi Clary se întâlnesc din nou, Clary este îngrozită să afle că magia demonului Lilith l-a legat pe iubitul său Jace de maleficul ei frate Sebastian. Jace se află acum în slujba răului. Conclavul este hotărât să îl distrugă pe Sebastian, dar nu există nicio modalitate de a face rău unuia fără a-l răni pe celălalt. În vreme ce Alec, Magnus, Simon şi Isabelle negociază cu elfii luminii, cu demoni şi cu nemiloasele Surori de Fier pentru a încerca să-l salveze pe Jace, Clary joacă şi ea un joc periculos. Eşecul ar însemna nu doar pierderea propriei vieţi, ci şi a sufletului lui Jace. Clary este dispusă să facă orice pentru Jace, dar poate să mai aibă încredere în el? Sau este cu adevărat pierdut?

„O poveste încărcată de suspans, centrată pe putere şi dragoste.” – Tamora Pierce
 
 
Testul fierului (Magisterium #1) de Holly Black şi Cassandra Clare
 
Focul vrea să ardă.
Apa vrea să curgă.
Aerul vrea să se ridice.
Pământul vrea să se lege.
Haosul vrea să devoreze.

Prieteni şi duşmani. Pericol şi magie. Viaţă şi moarte.
Majoritatea copiilor ar face orice pentru a trece Testul Fierului. Nu şi Callum Hunt. El vrea să-l pice. Toată viaţa lui, Call a fost avertizat de tatăl lui să stea departe de magie. Dacă trece Testul Fierului şi este admis la Şcoala de magie Magisterium, e sigur că îl vor aştepta numai lucruri rele.Aşa că face tot posibilul s-o dea în bară, dar ratează eşecul.

Acum, Magisterium îl aşteaptă. Este un loc pe cât de senzaţional, pe atât de sinistru, având sumbre conexiuni cu trecutul lui şi ascunzând iţele unui viitor incert. Testul Fierului este doar începutul, marele examen este încă o himeră.

Imaginaţia remarcabilă a autoarelor de succes Holly Black şi Cassandra Clare a dat naştere acestei aventuri extraordinare, cu momente de suspans care îţi vor accelera pulsul şi te vor face să plonjezi cu toată fiinţa pe tărâmul magiei şi al incertitudinii.
 
 
Holly Black şi Cassandra Clare s-au întâlnit pentru prima oară, cu zece ani înainte de apariţia acestui volum, la prima sesiune de autografe a lui Holly. De atunci, ele au devenit prietene bune, o legătură întărită de pasiunea lor comună - literatura fantasy.
În Magisterium, ele au hotărât să scrie propria poveste despre eroi şi răufăcători, despre bine şi rău şi despre persoana căreia i-a fost hărăzit un destin măreţ, indiferent dacă îi place sau nu asta.

5 comments:

  1. Abia astept sa citesc Experiment. Primele doua mi-au placut, dar a facut cineva spoiler si mi-a spus ca a treia n-o sa se termine foarte fain... We'll see.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nici nu m-am apucat de serie inca. Desi am avut parte de ceva spoilere, tot am de gand sa o citesc. :)

      Delete
  2. Astept cu nerabdare vol. Experiment de Veronica Roth. Sincer, nici nu credeam ca cei de la LEDA il vor lansa anul acesta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu credeam ca o sa avem parte de el anul acesta.
      Eu as fi vrut sa publice si ultimul volum din Dispozitive infernale..

      Delete

 
 
Blogger Templates