Social Icons

.

06 November 2014

Nou la Editura Trei


Extazul lui Gabriel
de
Sylvain Reynard


Continuarea romanului Infernul lui Gabriel

În Extazul lui Gabriel, a doua parte a trilogiei dedicate poveştii de iubire dintre profesorul Emerson şi studenta Julianne Mitchell, ...Sylvain Reynard aprofundează intriga din Infernul lui Gabriel, centrând povestea pe iniţierea tinerei inocente în tainele seducţiei. Gabriel Emerson o va duce pe Julianne într-o vacanţă romantică la Florenţa, locul întâlnirii dintre Dante şi Beatrice, unde cei doi vor trăi cu ardoare extazul şi bucuria iubirii împărtăşite.
Dar, la întoarcere, fericirea le este ameninţată de intrigile unei foste studente, care risca să distrugă atât cariera academică a lui Gabriel, cât şi aspiraţiile universitare ale lui Julianne – şi, mai presus de toate, relaţia lor.
Pentru a o păstra pe Julianne, Gabriel trebuie să se împace cu spectrele trecutului şi să sacrifice o parte din fiinţa lui pentru a o salva pe aceea care l-a salvat, la rândul ei, din capcanele autodistrugerii.

„În timp ce el o mângâia blând pe obraz, Julia se uita în ochii albaştri, tulburi, ascunşi acum de ochelari. Era atât de chipeş la costum. Nespus de sexy.
Cu un gest îndrăzneţ, trase de marginea papionului şi simţi cum i se desface mătasea între degete. Înfăşură materialul o dată pe deget, trăgându-l spre ea să-l sărute."

Sylvain Reynard a fost semifinalist Goodreads Choice Awards la categoria Best Author în 2011 şi 2012. Trilogia din care face parte Extazul lui Gabriel figurează pe lista de bestselleruri New York Times şi USA Today.

„Poveştile mele preferate sunt acelea în care personajul porneşte într-o călătorie, fie una într-un loc fascinant, fie una personală în care se descoperă pe sine însuşi." - Sylvain Reynard


5 comments:

 1. Am citit prima carte a trilogiei, Infernul lui Gabriel... Nu sunt o mare iubitoare a acestui gen, dar cartea asta nu mi-a displacut. Nici nu m-a fermecat, ce-i drept... Si, ambitioasa din fire cum sunt, odata intrata in hora, joc pana la capat, deci o sa citesc si celelalte doua volume, de indata ce le voi achizitiona.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu m-am apucat inca de primul volum. Astept sa apara si ultimul, pentru a nu sta prea mult in suspans pana fac rost de ele. :)

   Delete
 2. As vrea sa citesc aceasta serie, chiar sunt curioasa cum este.

  ReplyDelete
 3. As vrea sa citesc aceasta serie, chiar sunt curioasa cum este.

  ReplyDelete
 4. Noutati peste noutati la Editura Trei. Sincer, chiar nu pot tine pasul cu toate...

  ReplyDelete

 
 
Blogger Templates