Social Icons

.

06 February 2015

În curând la Editura Epica!

 
 
Din 20 februarie!

Dac-ar ști cineva adevărul despre viața pe care o duce acasă Beth Risk, mama ei ar fi trimisă la închisoare, iar Beth, adolescenta de șaptesprezece ani, cine știe unde. Așa că ea își protejează mama cu orice preț. Până în ziua în care unchiul ei își face brusc apariția, forțând-o pe Beth să aleagă între libertatea mamei și propria fericire. Așa se întâmplă că Beth se pomenește locuind împreună cu o mătușă care n-o vrea și frecventând o școală care n-o înțelege. Deloc. Cu excepția unui băiat care n-ar trebui s-o înțeleagă, și totuși…

Ryan Stone e băiatul de aur al orașului, un jucător de baseball vedetă… cu secrete pe care nu le poate destăinui oricui. Nici măcar prietenilor cu care împarte totul, inclusiv permanentele provocări spre fapte nebunești. Iar cea mai nebunească dintre toate? S-o invite la o ieșire împreună pe skaterița care nici că putea să fie mai puțin interesată de el.

Dar ceea ce debutează ca o provocare ajunge să fie o atracție intensă la care nu se așteptau nici Ryan, nici Beth. Dintr-odată, băiatul cu imagine impecabilă își riscă împlinirea visurilor — și viața — pentru fata pe care o iubește, iar fata care nu lasă pe nimeni să se apropie prea mult se provoacă pe ea însăși să vrea totul…
 
***********************
Din martie 2015!
 
 
,,Pur şi simplu fii fericită şi dacă nu poţi fi fericită, fă lucruri care te fac fericită. Sau nu fă nimic împreună cu oamenii care te fac fericită.” Esther Earl

Diagnosticată cu cancer tiroidian la vârsta de doisprezece ani, Esther (care înseamnă „stea” în limba persană) Earl a fost o adolescentă excepţional de isteaţă şi de talentată, dar foarte normală. A dus o viaţă plină de generozitate și de speranţă, orientată spre oameni, suportând cu graţie efectele devastatoare ale bolii. Fiică, soră şi prietenă veselă, optimistă şi plină de curaj, Esther a murit în 2010, la scurt timp după ce a împlinit şaisprezece ani, dar nu înainte de a inspira mii de oameni prin prezenţa ei crescută în mediul online.

Aceste memorii unice adună laolaltă jurnalele, încercările literare, scrisorile şi schiţele lui Esther. Fotografiile şi eseurile familiei şi prietenilor contribuie la relatarea poveştii lui Esther, alături de o introducere scrisă de John Green, câştigătorul nenumărator premii literare, care i-a dedicat lui Esther romanul Sub aceeaşi stea, bestseller international.
 

3 comments:

  1. Ma bucur ca se traduce volumul doi din seria Destine la limita de Katie McGarry . Descrierea pare destul de interesanta , desi coperta nu ma atrage in mod special .

    ReplyDelete
  2. Steaua ei nu se va stinge pare un roman sensibil si induiosator. Optimismul sau este o lectie de viata pentru oameni ,acestia fiind adesea pesimisti si suparati. Mi-ar placea sa-i citesc gandurile si sa vad ce a simtit ea traind cu acest diagnostic . Am citit Sub aceeasi stea de John Green si mi-a placut foarte mult ,acesta fiind unul dintre autorii mei preferati.

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates