Social Icons

.

28 January 2014

Review: TV Serial: The Tomorrow People

The Tomorrow People

"Cei diferiti pot fi si periculosi"

 
http://www.imdb.com/title/tt2660734/?ref_=nv_sr_1

Gen: actiune,Sci-Fi,drama
Sezoane: 1, episoade: 11 si sper sa mai fie.
Data lansarii: 9 Octombrie 2013


 Serialul urmareste evolutia unui grup de tineri care au puteri supranaturale ca urmare a evolutiei genetice.Ei isi numesc puterile "cei trei de T" care sunt: telepatie,teleportare si telekinezie. Stephen Jameson,eroul principal este noul recrut care este diferi de ceilalti pentru ca inafara de cele trei puteri el mai detine si altele. Grupul, foarte unit lupta impreuna pentru a invinge fortele raului.
   
http://www.imdb.com/title/tt2660734/mediaindex?ref_=nmmd_rg_lk1




 "Oamenii de maine"(cum isi spun cei din grup) sunt vanati de Ultra, o organizatie care considera ca aceasta specie ciudata de oameni nu ar trebui sa existe si se foloseste chiar de oamenii lor pentru a-i prinde si a le lua puterile,injectandu-i cu un antidot la propriile lor puteri.Sediul Ultra devine o inchisoare pentru cei cu abilitati pentru ca puterile lor nu functioneaza in interior.


Parerea mea: Inca din primul episod,acest serial mi-a captat atentia deoarece este un film cu si despre tineri care au puteri si se lupta pentru a supravietui si a nu le fi furate aceste puteri de care au atata nevoie.
  Acest serial este recomandat tuturor celor care iubesc si sunt pasionati de efecte speciale spectaculoase si impresionante.
 Ofer serialului 5/5 stele.


 

Cast


Series cast summary:
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates