Social Icons

.

04 July 2012

Recenzie: Născută la mi3zul nopţii-C.C Hunter

Născută la mi3zul nopţii

C.C Hunter

 

ÎNCEARCĂ SĂ-ŢI REVI ÎNCEARCĂ SĂ-ŢI REVI!!! DAR NU POT PUR ŞI SIMPLU NU POT SĂ-MI REVIN DUPĂ O CARTE ATÂT DE INTRIGANTĂ, CARE PUR ŞI SIMPLU TE LASĂ FĂRĂ CUVINTE.

Încă de când Kylie Gale a pus piciorul în autobuzul, care ducea spre aşa zisa tabără unde erau trimişi copii problemă viaţa ei a luat-o razna la propriu.

“Before, camp called Bone Creek. Because dinosaur bones were found there.
-You know why they changed their name to Shadow Falls camp? Ask the girl with the frog.
-No, replied one of the bus.
-Because of the Amerindian legend which says that at dusk, if you stand under the waterfall, you can see the spirits of the angels of death dancing. “


Kylie este total confuză şi în sinea ei speră din tot sufletul să poată sări din autobuz şi să se întoarcă acasă, dar din cauza unei posibile morţi iminente, care s-ar putea produce dacă apelează la această idee, decide să stea cuminte şi să vorbescă cu prietena ei cea mai bună.

“Kylie, took the phone from her bag and began to write a message to Sarah.
Help! I’m trapped in a bus with some weird people! And when I say weird, I’m serious!
Kylie recive a response almost immediately:
No, you help me me! I think I’m pregnant. “


Ok…ce faci când afli că prietena ta cea mai bună este însărcinată? Kylie încearcă să gândească limpede şi să caute un răspuns la această întrebare, dar eşuează lamentabil.

Încearcă să-i fie alături, chiar dacă nu fizic măcar cu inima.

“Oh! Kylie heart was with her best friend. Even considering the terrible circumstances of her parents’ divorce, death of her grandmother and that was sent to “bloody” Shadow Falls camp with some very strange people, the situation of Sarah was more dramatic. “

Ajunsă în tabără, aceasta descoperă sumbrul adevăr şi anume că toţi cei de acolo au puteri supranaturale. Încercând din răsputeri să nege realitatea, care o înconjoară şi rugându-se mai degrabă să aibă o tumoare pe creier sau să fie nebună, ea nu poate să admită că există asemenea creaturi. Creaturi, despre care a auzit că s-ar trage din anumite legende, că sunt doar mituri.

Dar ce te faci când descoperi că zânele şi vrăjitoarele au un conflict la fel de aprins ca cel dintre vampiri şi vârcolaci. Ce te faci când descoperi că pisicuţa portocalie cu ochii aurii din faţa casei tale este de fapt un shapeshifter, că tot ceea ce era ireal dintr-o dată devine dureros de adevărat.

Nu poţi decât să accepţi realitatea, dar Kylie nu poate să facă asta. Are destule motive să creadă că este o persoană normală.

“-You were born at midnight, Kylie.
-So what? Why should this mean something?
Holiday ran his finger across all folders.
-All the people here were born at midnight. “


Chiar şi cu această confirmare din partea directoarei, Kylie speră într-o minune, dar dacă totuşi minunea nu va veni?! O întrebare o sâcâie şi nu-i dă pace.

„-What I’m?”

Nimeni nu îi poate răspune lui Kylie la această întrebare, înafară de ea însăşi.

Dar ce te faci când vecinul care se presupune că ţi-a mâncat pisica, un vârcolac super sexy se află în aceeaşi tabără cu tine şi pe deasupra un alt băiat pe jumătate fae ( zână ), care îţi aminteşte de fostul, arată un interes maxim în legătură cu tine?

Prinsă într-un triunghi amoros Kylie trebuie să facă lumină în ceaţa, care îi înconjoară mintea.

“So now she had a new goal. Not just trying to find if it was a human being, but would ensure that there is no as close to Lucas Parker. “

Sentimentele sunt foarte confuze, pentru Kylie, când Derek îi dezvăluie că are puterea de a citi emoţiile, vrea să ştie ce este între ea şi Lucas. Kylie încearcă să nege, dar nu reuşeşte, frumosul fae îi spune că frica şi pasiunea se simt la fel. Ce credeţi că a ales Kylie să-i răspund, că frica reprezintă adevăratul sentiment faţă de Lucas, dar în interiorul ei ştia că de fapt erau ambele, dar niciodată nu ar fi recunoscut asta, nici măcar faţă de ea.

De ce? Simplu, ea crede că el i-a omorât pisica pe Şosetă, dar ce se întâmplă când află adevărul? Dar când printr-o buclă a destinului, ea îl sărută şi vrea chiar mai mult. Totul se complică pentru eroina noastră.

Haosul atinge apogeul maxim, rezervaţia de lângă tabără este atacată, iar DCF ( Departamentul creaturilor din Fallen ) suspectează pe cineva din tabără şi anume pe Lucas, acesta este nevoit să plece şi să o părăsească pe Kylie.

Gândurile îi zboară la chipeşul vârcolac, dar problemele cu care se confruntă ea sunt mai mari. Toată lumea se acuză, iar ca suspecţi principali sunt Lucas şi Fredericka o altă fată vârcolac, care a plecat şi ea din tabără. Kylie încearcă să nu se mai gândească la tensiunea din jur, dar e puţin cam greu când un tigru zăboveşte în patul tău!!! Crezând că este un shapeshifter, aceasta începe să arunce cu papucii în el, dar adevărul era altul. Un tigru adevărat stătea la ea în cameră!!! Speriată 99.99%, aceasta are parte de o surpriză. Fantoma, care nu-i dă pace de ceva vreme o ajută, o calmează şi cheamă ajutoare. Când în cele din urmă Kylie este salvată de către Derek, aceasta vroia să-i mulţumească fantomei, care îi era foarte familiară într-un mod straniu.

Bine drept să vă spun, nu am putut să las cartea din mână. O citeam cu disperare, sperând ca Lucas să se întoarcă, sperând ca Derek să fie în spatele atacurilor din rezervaţie. Adevărul…a fost altul, adevărul este că autoarea m-a dus pe o pistă falsă, m-a lăsat să mă gândesc la tot felul de scenarii, care au fost spulberate fără milă la final. Un final neaşteptat, care m-a făcut pur şi simplu să plâng, pentru că fiecare fibră din corpul meu urla după continuarea aceste cărţi minunate. A trecut o zi de când am terminat cartea şi încă nu pot să mă resemnez, în cele din urmă o voi face, dar acum chiar nu pot.

 

Trezeşte-te la realitate!!!

 Încă încerc să fac asta!


3 comments:

  1. wow chiar atat de mult ti-a placut?? bine, si mie mi-a placut, dar nu chiar atat de mult:D

    ReplyDelete
  2. Nu demult am primit cartea, insa nu m-am apucat de citit. Insa, dupa ce am citit recenzia ta, unde ai spus ca ti-a placut atat de mult, termin cartea pe care o citesc si incep sa o devorez pe asta :)

    ReplyDelete
  3. E o carte care chiar merită citită:X mie cel puţin mi-a plăcut foarte mult sper să-ţi placă şi ţie:). Alexandra, sinceră să fiu mie mi-a plăcut foarte mult nu ştiu de ce a fost una dintre acele cărţi care ma cucerit...e ciudat de explicat, dar vorba aceea gusturile nu se discuta:)). Mă bucur că ne-ai împărtăşit părerea ta:).

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates