Social Icons

.

08 July 2015

Noutăţi de la Editura Trei mult aşteptate şi dorite

Editura TREI- noutăţi

   Editura Trei s-a hotărât ca anul acesta să ne încânte cu cât mai multe noutăţi. Pentru mine noutăţile sunt ca şi cum aş "poftii" la un desert pe care îl văd într-o vitrină, la o cofetărie.
   Sunt foarte încântată să văd că Editura Trei face parte dintre acele edituri care vrea să ne facă vara mai frumoasă, vacanţa mai interesantă şi mai palpitantă. 

PE STRADA JAMAICA
Samantha Young 
Titlul original: Before Jamaica Lane
Anul apariţiei: 2015
Tip copertă: Paperback cu clape
Număr de pagini: 392
  Am citit Pe strada Dublin şi Pe strada Londra şi mi s-au părut extraordinare şi de palpitante, aşa că sunt foarte fericită că voi avea ocazia să citesc şi a treia carte scrisă foarte frumos de către autoare.
  O simplă lecţie de seducţie între doi prieteni se poate transforma în mult mai mult...
   În ciuda firii sale sociabile, Olivia nu se simte deloc în siguranţă în preajma bărbaţilor. Dar odată cu mutarea la Edinburgh, începe o nouă viaţă.
  Nate Sawyer e un jucător fermecător, care nu-şi ia niciodată vreun angajament faţă de nimeni.
  Aşa că atunci când Olivia apelează la el, Nate se oferă să o iniţieze în arta seducţiei, iar legătura lor se transformă curând într-o poveste de dragoste pasională.
  Însă Nate nu pare dispus să-şi trădeze convingerile şi riscă astfel să piardă pentru totdeauna iubirea vieţii sale...
Un mic şi frumos fragment din carte:
 "Ochii îi străluciră când înţelese ce-i spuneam şi ne-am îndreptat spre ieşire. I-am trimis un mesaj lui Jo, spunându-i că plecăm şi am mers repede, în tăcere, până pe strada Jamaica. Sus, în dormitor, unde începuse, de fapt, toată povestea, am făcut dragoste cu Nate încet, promiţându-i cu fiecare parte din mine că acel apoi pe care îl găsiserăm împreună... ei, bine... era pentru totdeauna."
  Cartea poate fi comandată de AICI

FĂRÂME DE ŞOAPTE
Amie Kaufman
Meagan Spooner
 Am citit prima parte, CIOBURI DE STELE, m-a încâtat, m-a acaparat şi m-a făcut foarte curioasă să aflu continuarea povestei, interzise, de dragoste dintre cei doi protagonişti.
Titlul original: This Shattered World
Anul apariţiei: 2015
Tip copertă: Paperback cu supracopertă
Număr de pagini: 488
 Fărâme de şoapte aduce în scenă o pereche de îndrăgostiţi aflaţi în taberele adverse ale unui război sângeros.
  Jubilee Chase şi Flynn Cormac n-ar fi trebuit să se întâlnească niciodată.
  Lee este căpitan şi face parte din forţele trimise pe Avon să-i supună pe coloniştii rebeli ai acestei planete terraformate.
  Flynn conduce revolta împotriva corporaţiilor care nu şi-au respectat promisiunea de a transforma planetele ospitaliere în unele pe care se poate trăi.
  Încercând cu disperare să-şi asigure un avantaj cât de mic într-un război nemilos, Flynn face singurul lucru care pare să aibă sens atunci când el şi Lee îşi încrucişează cărările: se întoarce la bază, luând-o prizonieră.
  Dar în timp ce tovarăşii lui se pregătesc s-o execute pe această fată dură, cu nervi de oţel, Flynn face o altă alegere, care îl va schimba pentru totdeauna.
  "Lumea fantastică pe care o imaginează autoarele, talentul lor de a îmbina teme originale şi familiare, de a susţine două voci într-o poveste presărată cu romantism şi tensiune – toate promit, în a treia parte a trilogiei, o altă lume, o altă aventură şi, dacă avem noroc, un alt cuplu de îndrăgostiţi." – Booklist
  Acest science-fiction accesibil ne oferă conflicte autentice, conspiraţii de tot felul şi o analiză surprinzătoare a noţiunii de vină. – Kirkus Reviews
   Fragment din carte:
 "Nici nu-mi amintesc cum am ajuns la mine. Dar brusc mă pomenesc în camera mea, ameţită de gânduri, cu pielea înfiorată. Mă pregătesc de culcare cu destulă uşurinţă, având în sânge acest ritual după atâţia ani în care m-am simţit extrem de obosită la sfârşitul unei zile pentru a mai face şi altceva.
  Nu trebuie să mă mai gândesc, nu trebuie să mai rămân în această stare teribilă în care simt cum adrenalina îmi pompează prin vene. Nu trebuie să mai rememorez cele întâmplate cu Flynn. 
   Nu trebuie să mă îndrăgostesc de un băiat care reprezintă toate lucrurile împotriva cărora am luptat de când aveam opt ani.
  Dar pentru că nu mă pot opri să fac toate astea, măcar pot să nu-l mai ating vreodată."

Cartea poate fi comandată de AICI.


Şi.... am lăsat-o ultima dar este cea mai dorită. Mi-a plăcut mult stilul autoarei, tema şi suspansul din prima parte- Niciodată împreună?- de aceea sunt foarte curioasă să aflu ce se ascunde în cea de-a doua parte. Sunt foarte nerăbdătoare şi mi-o doresc enorm de mult.

ÎMPREUNĂ PENTRU TOTDEAUNA
                                                 J.A. Redmerski
An de apariţe:2015 
Colecţia Eroscop
Tip copertă: Paperback
   
 În mult așteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn și Andrew își urmează pasiunea pentru muzică și trăiesc la maximum fiecare clipă, așa cum au jurat să o facă. Însă când un eveniment nefericit le întunecă viața, relația lor e pusă la grea încercare. În timp ce Camryn se luptă cu depresia, Andrew ia o hotărâte curajoasă: să pornească împreună într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite. Un bun prilej pentru ei sa redescopere pasiunea, spiritul de aventură și o serie de provocări pe care nu le-ar fi bănuit niciodată.
  Cu cinci luni în urmă, Camryn şi Andrew, amândoi luptându-se cu probleme în viaţa personală, se întâlnesc într-un autobuz Greyhound. între ei se înfiripă o poveste de dragoste, demonstrând că, atunci când doi oameni sunt meniţi să fie împreună, destinul va găsi o cale ca lucrul acesta să se întâmple.   
 În noua carte a lui J. A. Redmerski, vom vedea dacă relația dintre Camryn și Andrew e îndeajuns de puternică pentru a face față obstacolelor de tot felul.
"Pentru că avem doar o viaţă. Şi nu primim decât o şansă de a o face demnă de trăit. Am primit acea şansă şi am fugit cu ea în lume."
  Cartea poate fi comandată de la Editura Trei.


1 comment:

  1. Imi place foarte mult editura Trei . Ceea ce apreciez cel mai mult la ea este faptul ca traduc foarte repede volumele dintr-o serie ,minimizand nerabdarea lasata de terminarea cartii.

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates