Social Icons

.

09 June 2014

Top cinci filme pe care nu trebuie să le ratezi anul acesta

Filme pe care nu trebuie să le ratezi
"Enemy"-2013
Gen: Thriller
Regia: Denis Villeneuve
Cu: Jake Gyllenhaal, Sarah Gadon, Isabella Rossellini, Melanie Laurent.
Descriere: "Enemy" urmăreşte povestea unui om care este în căutarea unui bărbat care arată exact ca el, după ce l-a văzut pe acesta într-un film. Adam este un profesor de istorie ce duce o viaţă liniştită cu iubita lui, Marie. El descoperă un bărbat identic lui, un actor pe nume Anthony. Acestă trăieşte în apropiere, cu soţia lui însărcinată, Helen. Adam îşi urmăreşte dublul, observându-l de la distanţă, dar curând vieţile celor două cupluri se vor întretăia, declanşând o bătălie mortală din care numai unul poate supravieţui. Pelicula este bazată pe romanul "The Double" de Jose Saramago.
"Run and Jump"-3013

Gen: Dramă
Regia: Steph Green
Cu: Edward MacLiam, Maxine Peache, Will Forte
Filmul acesta marchează debutul regizoral al lui Steph Green.
Descriere: Un doctor american călătoreşte în Irlanda pentru a studia familia Casey după ce Conor, în vârstă de 38 de ani, suferă un accident vascular cerebral care îi schimbă personalitatea, lăsând-o astfel pe soţia lui, o persoană plină de energie, Vanetia, să conducă gospodăria. Specialistul american Ted Fielding vine în Irlanda pentru a locui cu ei două luni, bugetul său de cercetare fiind esenţial pentru familie. Dar ce efect va avea prezenţa lui asupra membrilor ei? Actrita Maxine Peake deţine rolul central, al soţiei Vanetia - iar acesta este unul dintre cele mai puternice personaje feminine principale pe care le vei vedea pe marele ecran tot anul.


 "Joe"-2013


Gen: Dramă
Regia: David Gordon Green
Cu: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Ronnie Gene Blevins
Descriere: Joe Ransom este un fost condamnat care încearcă să ducă o viaţă după litera legii într-o zonă împădurită din Texas, unde lucrează ca tăietor de lemne. Dacă ziua el munceşte pe brânci, nopţile îşi îneacă amarul în alcool, până uită de sine. Când în viaţa lui apare un băiat de 15 ani care încearcă să-şi susţină financiar familia nevoiaşă, Joe vede şansa de a-şi plăti păcatele din trecut, mai ales că băiatul trezeşte în Joe o forţa şi un instinct feroce de a-l proteja. Filmul "Joe" este o adaptare după romanul scris de Larry Brown şi este un pic diferit faţă de tot ceea ce poartă semnătura regizorului Gordon Green.

"The Immigrant"-2013

Gen: Dramă/Mister/Romantic/Thriller
Regia: James Gray
Cu: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner
Descriere: O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieţi de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearca să imigreze în Statele Unite ale Americii. Filmul este inspirat de amintirile bunicilor regizorului, care au plecat în Statele Unite în 1923, aşa că acesta este cel mai personal film al lui Gray până în prezent. Pelicula urmăreşte povestea unei femei pe nume Eva, care vine în America în căutarea unei vieţi noi. Cu toate acestea, neavând unde să se ducă, ea este forţată să se prostitueze de un bărbat pe nume Bruno. Vărul acestuia, Orlando, ar putea fi singura cale a femeii de a ieşi din acest coşmar.
"Frank"-2014

Gen: Dramă
Regia: Lenny Abrahamson
Cu: Michael Fassbender, Maggie Gyllenhaal, Domhnall Gleeson
Sinopsis: A fost, până acum, unul dintre punctele culminante ale festivalelor de film de gen şi promite să fie unul dintre cele mai originale filme din 2014. "Frank" urmăreşte povestea unui tânăr muzician aspirant, în devenire, Jon, care îşi dă seama că ceea ce i se întâmplă este un pic cam greu de acceptat, atunci când se alătură grupului pop condus de misteriosul şi enigmaticul Frank- un geniu muzical care se ascunde singur în interiorul unui uriaş cap fals şi de colega lui de trupa terifiantă, Clara (Maggie Gyllenhaal).
Ce spuneţi, aţi văzut/veţi vedea filmele? Vi se par interesante?No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates