Social Icons

.

Echipa Shattering Words     Sunt Marinescu Simona şi peste câteva luni voi împlini frumoasa vârstă de 18 ani. Sunt o fire foarte calculată şi realistă. Blogul pentru mine a fost ca o salvare, ca un colac care m-a scos la suprafață din apele tulburi care sălăşluiau în sufletul meu. Poate că mi-a fost predestinat să ajung aici sau poate pur şi simplu a fost un lucru spontan care s-a întâmplat. Oricare ar fi motivul, sunt onorată că am ajuns unde sunt acum. Sunt mândră de acest blog frumos şi de oamenii, pe care am ajuns să-i întâlnesc prin intermediul său. Datorită acestei "meserii" am ajuns să iau legătura cu autorii mei preferați, cu bloggeri care împărtăşesc, la fel ca mine dragostea pentru lectură. Nu a fost un drum uşor şi niciodată nu voi uita cine anume m-a ajutat şi m-a îndrumat. Întodeauna voi fi recunoscătoare celor care au crezut în mine şi mi-au oferit şansa de a intra în blogosfera românească. 

     Vreau să mulțumesc tuturor celor care îşi fac timp şi intră pe acest blog. Chiar dacă nu lăsați comentarii ştim prin intermediul vizualizărilor că ne citiți postările şi pentru noi prezența voastră, înseamnă enorm. Ştim că nu suntem singure, că poate recenziile noastre vă fac să alegeți mai bine următoarea lectură sau poate fiind aici în micul nostru univers, vă simțiți mai bine, deveniți poate mai relaxați. Oricare ar fi motivele voastre de a ne urmări, doream doar să vă mulțumesc! Prezența voastră ne face foarte bine. 
    Sunt Serafincean Laura, am 40 de ani, sunt o iubitoare şi o devoratoare de cărţi, dar nu orice fel de cărţi (doar cele care îmi plac), iubesc copiii şi animalele. Sunt mulţumită cu ceea ce am, o familie cu trei copii minunaţi şi un soţ pe care îl iubesc încă de la 13 ani. Locul meu preferat este aproape de mare. Iubesc marea cu valurile ei care parcă îţi şoptesc continuu câte ceva, cu adierea vântului care este aşa de liniştitoare şi de mângâietoare, cu răsăritul care te face să visezi, cu apa care parcă te îndeamnă să o atingi. Citesc încă de la 11 ani, atunci îmi plăceau cărţile de aventură, pentru că visam şi mă îndrăgosteam de eroii frumoşi şi curajoşi, dar acuma îmi plac distopiile, fantasy, cele cu vampiri şi cu vârcolaci, cu îngeri căzuţi, cele din viitorul frumos şi plin de lucruri noi şi tehnologie avansată.


    Iubesc cărţile (de toate genurile) şi vreau să devin procuror în viitorul apropiat, dar până atunci trebuie să-mi înfrunt demonii! Glumesc... trebuie doar să trec prin Infern a.k.a licenţă şi examene, dar ce este uşor în viaţă? Am devenit blogger, la îndemnul lui Cristina de pe blogul  http://bibliophilemystery.blogspot.ro/ care mi-a spus că trebuie să-mi urmez visurile şi are dreptate... viaţa este prea scurtă ca să o iroseşti pe regrete... deci asta sunt eu.
    Bună! Numele meu e Alexandra, de aici şi prescurtarea ‘Lexy’, sunt ieşeancă şi am 17 ani. Cele două mari pasiuni ale mele sunt scrisul şi cititul, principalele motive pentru care am creat acest blog. Nu am o temă constantă pe care să o abordez, şi nici nu aş putea clasifica blogul ca fiind unul dedicat lecturii ori un jurnal. Scriu ceea ce simt despre lucrurile care mă inspiră să aştern rânduri pe hârtie. Sunt o persoană uşor boemă, îndrăgostită de arte şi cu o desagă de vise ce vor a fi îndeplinite. Cel mai arzător dintre ele e să ajung scriitoare; nu acum, dar poate într-o zi până în 40 de ani. Am publicate pe blog câteva dintre încercările mele de a scrie; unele mai bune, altele mai puţin inspirate. Deasemenea, sunt o cititoare înrăită cu o listă interminabilă de cărţi ce abia aşteaptă să fie răsfoite. Sunt o mare fană a genurilor romance şi fantasy. Îmi place să citesc mai mult în engleză decât în română şi chiar dacă nu ar trebui, mă dau în vânt după YA şi NA.

    Hmm, de ce am ales să fiu blogger? Nici nu cred că am ales eu asta ) Primul blog peste care am dat, a fost accesat din greşeală, căutând informaţii despre un serial pe care îl urmăream pe atunci – nu mai ţin minte exact, se întâmpla acum 4 ani. – şi printre postările aflate pe site erau şi câteva cu trimitere la diferite cărţi. Şi tot aşa am intrat de pe un blog pe altul şi mi-am făcut o impresie destul de bună despre ceea ce mai târziu am aflat că se numeşte blogsfera. Să postez efectiv pe un blog am început un an mai târziu, nici acum nu mai ştiu ce s-a ales de el ) Am început să scriu pentru că am fost încurajată de alte persoane cu care intrasem în contact în blogsfera, şi bine am făcut, pentru că aia a fost rampa mea de lansare privind scrisul – mediu în care m-am afirmat în lumea reală. Reluând ceea ce am spus mai sus, nu cred că eu am ales să fiu bloggerita; a venit pur şi simplu instinctiv. În general tind să mă agăţ de lucrurile bune din viaţa mea, blogul fiind unul dintre ele.
    Salutare, gaşcă! Eu sunt Andreea şi am 19 ani. Sunt o fire prietenoasă, calmă şi destul de curioasă. Sunt în zodia gemeni şi aş putea spune că am două părţi opuse, care se completează reciproc. Pe de-o parte, îmi place lectura, să scriu şi să desenez, fiind de cele mai multe ori cam aeriană şi prea visătoare. Pe de altă parte, am ceva cu matematica, chimia şi logica, câteodată speriându-mi prietenii cu câtă uşurinţă rezolv anumite chestii. Ador muzica, dulciurile filmele şi glumele bune. Cam atât despre mine!

     Nu sunt un blogger de prea mult timp, deşi am descoperit această "lume" acum vreo 4 ani. Şi, iată, că într-o zi, mi s-a oferit şansa de-a face parte dintr-o echipă formată din nişte fete minunate, legând cu ele o prietenie frumoasă, chiar dacă una virtuală. Am ales să fiu blogger, deoarece îmi face plăcere să cunosc oameni noi, să-mi împărtăşesc gândurile cu ei şi să ne distrăm împreună!


3 comments:

 1. Felicitari, fetelor! Faceti o treaba minunata... Succes in continuare! Aveti in mine o noua cititoare fidela! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne bucurăm să aflăm asta Roxana! Îţi mulţumim pentru cuvintele frumoase>:D<!

   Delete
 2. Felicitari! V-am descoperit blogul recent si de atunci va urmaresc in permanenta.

  ReplyDelete

 
 
Blogger Templates