Social Icons

.

05 April 2014

Eroul (Secretul) de Rhonda Byrne





Aceasta este o carte despre o poveste. Este povestea care mi-a schimbat viaţa şi care a schimbat de-a lungul istoriei vieţile multor altor oameni. [...]

Este povestea eroului care porneşte într-o călătorie curajoasă pe planeta Pământ..


Rhonda Byrne




    Tu nu eşti un om obişnuit. Te-ai născut pe acest pământ pentru a deveni şi pentru a face ceva ce niciunul din ceilalţi şapte miliarde de locuitori ai planetei nu pot deveni şi nu pot face.

    Tu eşti predestinat pentru o anumită viaţă şi pentru o anumită călătorie. Această carte îţi vorbeşte despre această călătorie.

    Doisprezece dintre cei mai de succes oameni din lumea modernă îţi împărtăşesc aici povestea lor aparent imposibilă şi îţi demonstrează că tu te-ai născut cu tot ceea ce îţi este necesar pentru a-ţi împlini cel mai măreţ vis, şi că dacă vei face acest lucru, îţi vei îndeplini menirea în viaţă şi vei schimba literalmente în bine această lume.

    A fost odată ca niciodată un erou.

    Imaginează-ţi că ar exista o hartă care să-ţi arate cum poţi ajunge din situaţia ta actuală la viaţa cea mai grozavă, cea mai bogată, cea mai satisfăcătoare şi cea mai sublimă pe care ai putea visa vreodată să o trăieşti.

    Imaginează-ţi că această hartă ţi-ar putea arăta fiecare pas pe care trebuie să îl faci de-a lungul călătoriei către această viaţă: cum îţi poţi realiza visele, cum poţi depăşi toate obstacolele apărute şi toate dificultăţile, cum poţi sfida soarta şi cum te poţi convinge că dispui deja de toate capacităţile şi calităţile necesare pentru a fi victorios.

    Ei bine, ţii în mână o astfel de hartă. Aceasta este harta vieţii tale – harta care te poate conduce către măreţie.

    12 dintre cei mai de succes oameni din lume au urmat această hartă. Ei îţi împărtăşesc aici călătoria lor aparent imposibilă şi îţi demonstrează că fiecare om se naşte cu tot ceea ce îi este necesar pentru a-şi trăi cele mai îndrăzneţe vise, împlinindu-şi astfel menirea în această viaţă şi atingând starea de fericire durabilă în timp ce schimbă în bine întreaga lume.

Acesta este motivul pentru care te afli aici, pe planeta Pământ.



Puteţi comanda cartea de la Librăria online Librex cu 10% reducere chiar aici!


Vă invit să urmăriţi şi filmuleţul de prezentare în limba română:




    De curând s-a lansat cartea EROUL de Rhonda Byrne, un nou volum din seria SECRETUL. 

    Rhona Byrne este scriitoare şi producătoare de televiziune de origine australiană, cunoscută pentru cartea Secretul - cea mai vândută carte de dezvoltare personală din lume.

    Ideea după care autoarea se ghidează este aceea conform căreia, dacă ai încredere şi credinţă, îţi vei putea îndeplini dorinţele şi visele.

    SECRETUL a fost vândut în mai mult de 19 milioane de copii, în peste 40 de limbi, precum şi în peste două milioane de DVD-uri.

Alte cărţi apărute la noi:




No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates