Social Icons

.

Monica Ramirez, autoarea seriei Alina Marinescu!




    Monica Ramirez locuieşte în SUA, unde a publicat nouă romane. Bucureşteanca, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, şi a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România la editura Tritonic cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj / romance Alina Marinescu, aparut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Beyond Smoke and Shadows, Abyss şi Requiem for an Assasin. Editura Boson Books i-a publicat cele două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair şi Kit Black,precum şi thriller-ul Blackout.

    Au mai apărut în România: Asasin la Feminin, volumul 1 din seria Alina Marinescu , Identităţi secrete, volumul 2 din seria Alina Marinescu, Balanţa puterii, volumul 2 din seria Alina Marinescu, Bariere de fum, volumul 4 din seria Alina Marinescu,Abis, volumul 5 din seria Alina Marinescu, Kit Black, Cum se scrie un best-seller – Tehnica americană pentru a transforma o idee într-un roman de succes, Traficantul de Umbre, Seducţia apei, Viaţa dublă la Veneţia, Fantoma de pe lac.

    În prezent, Monica are în lucru Recviem pentru un asasin, ultimul volum din seria Alina Marinescu, precum şi Comoara din vis, un thriller/romance/fantasy.

    Interviul acordat de autoare colegei mele Andreea, îl găsiţi aici!
    Recenzia primului volum din seria Alina Marinescu îl găsiţi aici.
    Recenzia volumului 2 îl găsiţi aici.
    Recenzia volumului 3 îl găsiţi aici.
    Recenzia volumului 4 îl găsiţi aici.
    Recenzia volumului 5 îl găsiţi aici.
    Recenzia volumului 6 îl găsiţi aici.

    Puteţi intra în contact cu autoarea prin intermediul paginii de facebook Monica Ramirez.
    Dacă aţi citit seria şi v-a plăcut puteţi să-i daţi un like chiar aici!







    Felicitări, doamnă Ramirez, pentru munca dumneavoastră! Vă dorim mult spor în continuare, pentru a ne încânta cu lucrările dumneavoastră! 

                                                                                     Cu drag, Echipa Shattering Words




Volumul 6 (Editura Tritonic).


Noul look al seriei (acum la Librex Publishing)!

Precomanda se poate face chiar aici.


1 comment:

  1. Recomand seria cu mare caldura. Anul trecut o declarasem ca fiind cea mai buna serie/poveste citita in acel an, dar se aproprie ca fiind cea mai buna din tot ce am citit. Prea reuneste doua genuri preferate: romance&spionaj. Felicitari autoarei si abia astept sa apara ultimul volum :).

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates