Social Icons

.

07 May 2015

Titluri "proaspete" ieşite din tipar Editura All!


                                                

Emma locuieşte la New York, are treizeci şi doi de ani şi încă îl mai caută pe bărbatul vieţii ei. Matthew locuieşte la Boston, şi-a pierdut soţia într-un cumplit accident de maşină şi îşi creşte singur fetiţa de patru ani. Cei doi se cunosc pe Internet şi, după un schimb de e-mailuri, cred că au în sfârşit dreptul la fericire. Dornici să se vadă, îşi dau întâlnire într-un micuţ restaurant italienesc din Manhattan. În aceeaşi zi, la aceeaşi oră, fiecare dintre ei intră pe uşa restaurantului. Sunt conduşi la ceeaşi masă şi totuşi... nu se vor întâlni niciodată. Joc al minciunilor? Fantasma unuia? Manipularea celuilalt? Victime ale unei realităţi care îi depăşeşte, Matthew şi Emma îsi vor da repede seama că nu e vorba de o simplă întâlnire ratată... 

O aventură misterioasă şi bulversantă, un roman ingenios, plin de romantism, suspans şi captivante răsturnări de situaţie.


„Un thriller psihologic pe care nu-l poţi lăsa din mână.” France Info

„O intrigă poliţistă palpitantă pe fondul unui triunghi amoros. Impresionant!” Metro 

„Musso este un iluzionist al suspansului.” Le Parisien





Norocel este un Câine Singuratic, care a învățat să se descurce pe cont propriu în jungla orașului. Nu i-au plăcut niciodată Haitele și s-a bazat doar pe instinctele lui. Până într-o zi, când se produce Marele Mârâit, pământul se despică și lumea pe care o știa el se schimbă. Toate labele-lungi au dispărut.


Acum Norocel trebuie să învețe să supraviețuiască într-o lume nouă, stranie și pustiită, fără hrană, cu apă otrăvită și cu dușmani la tot pasul. Soarta lui Norocel se schimbă când se întâlnește cu sora lui, Bella, și alți Câini Legați, părăsiți de stăpânii lor.


Traiul într-o Haită, mai ales una așa de neobișnuită, îi pune răbdarea la încercare lui Norocel, iar pericolele se înmulțesc. Aventurile lui Norocel de-abia au început! Fiți alături de el în extraordinara lui călătorie!


„O carte plină de întâmplări palpitante și minunate.“
Kirkus Reviews





Bella și Câinii legați și-au făcut în sfârșit o tabără în pădure. Dar o haită de Câini Sălbatici a pus stăpânire pe teritoriu, iar fiorosul lor lider, Alfa, nu se va da în lături de la nimic pentru a-și impune supremația. Norocel și-a învățat prietenii să supraviețuiască în sălbăticie după Marele Mârâit, așa că aceștia refuză să cedeze în fața amenințărilor Câinilor Sălbatici.


Bella pune la cale un plan ingenios, care se bazează pe inteligența și experiența lui Norocel. Deși ar vrea să fie din nou un Câine Singuratic, Norocel este de acord să o ajute pe Bella și haita de Câini Legați. Acum, abilitățile lui vor fi puse la grea încercare. Ce cale va alege Norocel și cui îi va fi loial?





Jurnalul de față este relatarea captivantă a expediției lui Fridtjof Nansen către Polul Nord. Autorul alternează observațiile științifice și notele de jurnal cu fotografii și desene, dar și cu înregistrarea celor mai profunde trăiri care l-au bântuit pe tânărul explorator pe tărâmurile temute ale Nordului înghețat.

Primul volum prezintă începutul expediției și aventurile navei Fram, prinsă în ghețurile Nordului, până în toamna anului 1894, când au fost făcute pregătirile pentru călătoria cu săniile spre Polul Nord. Cel de-al doilea volum descrie călătoria de cincisprezece luni cu săniile întreprinsă de Fridtjof Nansen și de locotenentul Johansen, deriva navei Fram și revenirea în Norvegia, în august 1896.




Rico este un puști obișnuit. Asta dacă nu băgăm în seamă problemele lui atunci când trebuie să decidă care e stânga și care e dreapta și alte câteva chestii simple. Din cauza asta, toată lumea îl consideră un puști „misterios dotat”.



Când se întâlnește cu Oskar, un puștiulică superdotat care umblă întotdeauna cu o cască de motociclist pe cap, viața devine deodată foarte frumos colorată. Nu pentru multă vreme, fiindcă un mare necaz îi pândește. Iar de modul în care o să rezolve Rico problema depinde însăși viața lui Oskar. Cum o să se descurce un puști care nu se pricepe prea bine să socotească?



„Andreas Steinhöfel este unul dintre cei mai buni autori de literatură pentru copii și tineri pe care îi are Germania.”

Die Zeit




Ai întrebări care te frământă? Simţi că îţi lipsește ceva ca să fii fericită, dar nu știi ce? Ai libertatea de a te bucura de viaţă. Poţi iubi și te poţi lăsa iubită la orice vârstă. Singură, căsătorită, într-o relaţie sau divorţată, cu sau fără copii, ai dreptul să fii fericită. Ai dreptul la plăcere sexuală și îţi poţi stabili singură limitele de care simţi că ai nevoie. Acum ai la îndemână un ghid complet al femeii împlinite, indiferent de vârstă, sau carieră. Iubesc să fiu femeie este cartea răspunsurilor care-ţi fac viaţa frumoasă. Și, mai ales, o sursă de inspiraţie ori de câte ori simţi că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie.



Într-o Pragă scăldată în lumina palidă a unui început de iarnă, naratorul din Cele șapte biserici este martorul unui accident bizar, urmat de o serie de crime misterioase. În umbra plină de secrete a șapte biserici gotice, timpul și spațiul par să se deformeze. Personaje și clădiri dintr-o „epocă de aur“ – Praga lui Karel al IV-lea – încep să răsară în inima metropolei moderne. Intriga sângeroasă, elementele de ocultism și atmosfera gotică fac din acest roman un thriller captivant, dar și o interpretare postmodernă ingenioasă a istoriei Pragăi medievale și o viziune a civilizației în declin.

„Romanele lui Miloš Urban sunt întunecate, gotice, cu rădăcini în legende și mituri din vechime. Ele combină elemente de thriller, roman gotic și valori contemporane, totul cu o doză sănătoasă de umor negru. Ca urmare a fascinației sale pentru diferitele straturi ale trecutului și prezentului, Urban a fost comparat cu Umberto Eco, cu care de altfel mărturisește că are multe afinități.“

Radio Praha





3 comments:

  1. miine de musso este o carte foarte buna.multumesc de recomandari

    ReplyDelete
  2. Mi se par foarte interesante cartile lui Guillaume Musso : "Chemarea ingerului " , "Fata de hartie " "Vei fi acolo?" ,iar acum "Maine". Acest autor are locul sau pe wishlist-ul meu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recomand din suflet "Chemarea ingerului"! O poveste superba! :3

      Delete

 
 
Blogger Templates