Social Icons

.

23 October 2014

Noutăți editoriale

În curând la Editura Epica!

Mă regăsesc în noi... (Mă pierd în tine #2) de Jasinda Wilder



Din 10 noiembrie în librării!
 
Moartea lui Kyle la numai șaisprezece ani a fost un șoc pentru toată lumea. Nell, fata care l-a iubit este înmărmurită de durere, chiar și cea mai bună prietenă a ei, Becca, nu știe cum să o ajute. Pentru că, în acel moment, viața ei este t...raversată de un cutremur. Dar, ceva frumos se întâmplă, iar vinovatul este Jason Dorsey, cel de care Becca este îndrăgostită chiar din clasa a patra, mai exact din momentul în care Jason i-a sărit în apărare lovindu-l pe Danny Morelli, care o luase peste picior pentru că se bâlbâia. Pentru Jason, Becca aproape că nici nu exista, o considera doar prietena lui Nell.

O invitație neașteptată îi aduce împreună pe Becca și Jason, iar el descoperă zi de zi cât de extraordinară poate fi ea, cascada de bucle negre, pielea măslinie, felul ei timid și liniștit câștigându-i inima.

Dar fericirea și iubirea se pot naște atât de aproape de durere?

Jason nu avea de unde să știe câte tragedii și câte izbânzi avea să cunoască și nici nu avea de unde să știe că în Becca ar putea afla iubirea vieții lui și, în iubire, fiecare dintre ei, regăsirea de sine.

Tuturor le va rămâne însă în suflet...

Durerea care nu se uită niciodată.

Te doresc (Te aștept #2) de Jennifer L. Armentrout

Teresa Hamilton are un an greu. Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă el nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genu...l celor care-ți schimbă viața. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenință să-i distrugă cariera de dansatoare.

E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă.

Jase Winstead are un secret imens pe care nu l-a destăinuit nimănui. Cu atât mai puțin surorii incredibil de frumoase a celui mai bun prieten al său. Chiar dacă el și Teresa au avut parte de cel mai fierbinte sărut din viața lor, este conștient că responsabilitățile trebuie să rămână pe primul loc. În mod sigur nu are timp pentru o relație. Dar nu se poate gândi decât la buzele fetei care i-ar putea distruge viitorul, iar asta nu îi este de ajutor.

Petrecând tot mai mult timp împreună, Jase și Tess nu mai pot ignora atracția pe care o simt unul față de celălalt. Dar pericolul pândește și tragedia îi lovește în plin. În vreme ce restul campusului revine la normal, îndrăgostiții năpăstuiți trebuie să decidă cât de mult pot risca pentru a fi împreună și la ce sunt dispuși să renunțe dacă nu reușesc…

Precomandă aici! 
 
 
În curând la Editura Trei!
 
Belzhar de Meg Wolitzer
 
O iubire neîmpărtășită, o suferință ascunsă și o vindecare prin lectura și explorare interioară.

Jam Gallahue simte primii fiori de iubire pentru Reeve Maxfield, un englez venit să studieze p...entru un semestru în America. Din păcate, relația lor este curmată brusc, iar Jam nu-și mai poate reveni și ajunge la o școală cu internat pentru adolescenți “fragili emoțional și foarte inteligenți“.

Aici, profesoara de literatură îi îndeamnă să citească romanul Clopotul de sticlă de Sylvia Plath și le dăruiește câte un jurnal, în care să își noteze gândurile. Inexplicabil, fiecare deschidere a jurnalului înseamnă intrarea într-o lume suprarealistă, în care traumele care i-au marcat încă nu s-au petrecut și totul este bine.

Belzhar este numele pe care-l dau acestei lumi.“Belzhar este un roman original, care te marchează.” - Publishers Weekly O explorare a minții umane care te ține cu sufletul la gură – personajele adolescente ale lui Meg Wolitzer sunt pline de viață, cu emoții reale și povești interesante. - Kirkus review

5 comments:

  1. Belzhar pare foarte interesanta si nu doar din cauza copertii care este geniala.
    Cred ca o voi cumpara.
    Multumim pentru informatii.

    Pupici♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intr-adevar, descrierea cartii Belzhar suna foarte bine! ;)
      Cu placere! <3

      Delete
  2. Pe langa faptul ca descrierea e foarte tentanta, eu am citit "Clopotul de sticla", care mi-a placut mult, deci am un motiv in plus sa-mi doresc sa citesc aceasta carte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am citit "Clopotul de sticla". Despre ce este vorba in ea?

      Delete

 
 
Blogger Templates