Social Icons

.

07 March 2013

Noutăţi RAO #1






După ce un incediu teribil izbucneşte într-o casă prosperă din suburbii şi ucide un cuplu, detectivul Lindsay Boxer şi partenerul ei Rich Conklin sunt trimişi să rezolve cazul. Tot atunci oraşul San Francisco este îngrijorat de dispariţia în urmă cu trei luni a lui Michael Campion, fiul fostului guvernator al Californiei. După o serie de incendii care mistuie locuinţe bogate şi confortabile, Lindsey şi prietenele sale trebuie să se grăbească să-i găsească pe piromani şi să dea de capăt dispariţiei lui Michael Campion.













 Faceţi cunoştinţă cu Martyn Pig. Numele e rău, într-adevăr, dar viaţa-i e chiar mai rea... Viaţa lui Martyn e îngrozitoare, dar mereu a fost aşa. Mama l-a părăsit. Tatăl îl urăşte. Dar cel puţin lucrurile n-au cum să fie mai rele de-atât. Sau cel puţin aşa îşi imaginează el. Când tatăl lui moare într-un accident stupid,Martyn îşi dă seama că, pentru prima dată în viaţă, are de ales. Sigur, ar putea să anunţe ce s-a întâmplat şi să se mute la oribila mătuşă Jean. Sau ar putea să scape de cadavru şi să-şi vadă de viaţă. Aşa că Martyn pune la cale un plan perfect pentru a ascunde trupul tatălui său. La urma urmei, ce-ar putea să meargă prost?









 

Dacă Prinţesa Diana a fost asasinată, ce fel de om ar fi ucis-o? Într-un ritm care abia îţi permite să respiri, această carte este plină de neprevăzut. Pentru o anumită sumă, Samuel Carver, un fost puşcaş marin, poate să pună la cale moartea oricui. O ţeavă de gaze fisurată, un automobil distrus, o cădere de la etaj - orice poate părea un accident. Dar, când Carver are de dus la bun sfârşit un contract într-un tunel din Paris, lucrurile capătă o turnură proastă pentru el şi se pomeneşte urmărit chiar de cei care l-au angajat. Acţiunea se desfăşoară pe străzile Parisului şi pe sub ele, de-a lungul Europei şi pe mări bântuite de furtuni, prezentându-ne un erou implicat în acte de o violenţă morală deosebită. Şi, în timp ce de puterile lumii se alege praful, în timp ce orice şi oricine este de vânzare, cum poate cineva justifica moartea? Samuel Carver, un personaj cu probleme proprii, dar foarte hotărât, ajunge să înţeleagă preţul care trebuie plătit.




 

Povestea plină de suspans a unei femei care trebuie să înveţe să aibă din nou încredere în cineva pentru a iubi din nou.  Când tânăra Katie ajunge în Southport, un orăşel din Carolina de Nord, apariţia sa neaşteptată ridică întrebări cu privire la trecutul ei. Treptat, începe să prindă rădăcini şi chiar îndrăzneşte să înceapă o relaţie cu Alex, tatăl văduv a doi copii. Dar trecutul o urmăreşte, are un nume - Kevin - şi o ţintă. Iar lupta pentru supravieţuire va fi pe muchie de cuţit. Doar curajul de a se angaja într-o nouă viaţă şi prietenia îi permit să descopere iubirea ca unic refugiu de încredere.  Un roman palpitant în stilul fermecător al lui Nicholas Sparks. Categoric una dintre cele mai bună cărţi ale autorului, cu o ecranizare pe măsură.

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates