Social Icons

.

17 December 2014

Cărţi cadou de Crăciun

 
Echipa noastră participă şi ea la concursul special pentru bloggeri, iniţiat de Bibliophile Mystery în colaborare cu Librăria Librex. Premiul constă în alegerea unor cărţi în valoare de 70 de lei de pe site-ul Librăriei online Librex.
 
 
Că tot se apropie Crăciunul şi începem să pătrundem încet-încet în atmosfera aceasta feerică de sărbători, vă prezentăm câteva idei de cadouri literare, pe care aţi putea să le oferiţi celor dragi sau chiar vouă, dacă nu aţi făcut-o deja.

Colega noastră, Laura, recomandă cartea "Adulter" de Paulo Coelho şi ne spune că ar oferi-o cu mare drag prietenei sale:

"Aş recomanda această carte prietenei mele, deoarece este o dovadă relevantă în lumea în care trăim, o lume în care oamenii nu sunt pe deplin împliniţi, fiind mereu în căutare de "ceva". Dar, niciodată nu sunt mulţumiţi, deoarece nu vor să recunoască că le lipseşte iubirea. Mulţi oameni se simt pierduţi în viaţa lor şi, de aceea, aş vrea ca această carte să servească ca un fel de avertisment celor care se regăsesc în poveste şi vor dori să facă ceva pentru a schimba rutina în care se află şi care le distruge viaţa."

http://www.librex.ro/paulo-coelho-adulter

 Mezina echipei, Lexy, ne ispiteşte cu o trilogie superbă, "Crossfire" de Sylvia Day:

Recomand seria "Crossfire" deoarece, în opinia mea, e una din cele mai bune serii erotice citite de mine. Deşi, mulţi o aseamănă cu "50 Shades", cele două nu au în comun decât genul abordat şi unele clişee. E o serie perfectă de citit în timpul şcolii, strecurându-se uşor printre examene şi teze, datorită simplităţii şi felului cursiv şi expresiv de a scrie al autoarei.
 
http://www.librex.ro/crossfire-sylvia-day
 
Simona ne aduce în atenţie o carte extrem de emoţionantă de-a autorului John Green, "Sub aceeaşi stea":
 
"Sub aceeaşi stea" este o poveste de dragoste sfâşietoare care te captivează de prima dată. Pe parcursul poveştii ajungi să te ataşezi iremediabil de personaje, iar la momentul deznodământului rămâi şocat de turnura pe care o iau lucrurile. Recomand această carte tuturor celor care apreciază poveştile de dragoste dintre doi protagonişti departe de a fi perfecţi.

http://www.librex.ro/sub-aceeasi-stea
 
Eu (Andreea) vin în întâmpinarea voastră cu o lectură perfectă pentru această perioadă, anume, seria "Chimie perfectă" de Simone Elkeles:

Eşti o romantică incurabilă, ce adoră finalurile fericite? Atunci, această serie este exact ceea ce îţi trebuie.
Este o lectură uşoară şi relaxantă, unde avem parte de numeroase pasaje amuzante, momente în care personajele sunt gata să sară unul la gâtul celuilalt, nelipsitele replici pline de sarcasm, dar şi momente în care chimia dragostei ce pluteşte în aer, produce o reacţie în lanţ între protagonişti, sfidând legile atracţiei.

 
http://www.librex.ro/Leda%20/chimie-perfecta-vol-i
 
http://www.librex.ro/Beletristica/Romance/legile-atractiei-chimie-perfecta-vol-ii
 
http://www.librex.ro/Beletristica/Romance/reactie-in-lant-chimie-perfecta-vol-iii
 
Acestea fiind spuse, sperăm că recomandările noastre vă surâd şi vă lăsăm în compania muzicii!
 
Kiss FM All Stars - Iarăşi e Crăciunul
 
 

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates