Social Icons

.

27 August 2012

Casting Call: Eve by Anna Carey

Hello my dear shatterings! Am cercetat puţin blogurile şi am găsit un casting făcut de autoarea cărţii " Eve " eu una sunt foarte încântată de actorii şi actriţele alese de aceasta, ce spuneţi, voi sunteţi?

Eve:

Pentru starul poveştii, Anna a ales pe nimeni altcineva decât pe scumpa de Sasha Pieterase din Pretty Little Liars! Anna admite că personajul din PPL ( Alison ) este mai întortocheat decât Eve, dar ea crede că Sasha ( persoana ), are talentul, avantajul şi dulceaţa pentru a o interpreta pe Eve.


Arden:


Anna a recunoscut că pentru Arden a fost foarte greu să aleagă pe cineva, fiind un rol greu. Ea a vrut pe cineva care îşi putea pune amprenta lui Arden puternică, dar fără a fi o nemernică. Din fericire, ea s-a gândit la două actriţe care se potrivesc pentru această slujbă: Ashley Green şi Jessica Stroup. Cu siguranţă o cunoaşteţi pe Ashley din filmele Twilight unde o interpretează pe Alice Cullen. Cealaltă alegere a Annei pentru Arden este de asemenea familiară adolescenţilor din Jessica rocks 90210. 


Pip:


Caleb:


Leif:
Îl iubim pe Paul Wesley din seria “ Jurnalele Vampirilor “. 

Nu-l iubim pe Leif. Înţelegem că este tulburat- lăsându-şi fratele să moară în pădure ne întristează şi pe noi de asemenea- dar pur şi simplu nu putem să trecem peste atacul lui asupra lui Eve. Aproape că nu vream ca Paul să-şi irosească talentul interpretând un asemenea personaj, dar înţelegem de ce Anna l-a ales pe el. Paul este talentat şi fermecător- dacă există cineva care ne-ar face să-l simpatizăm pe Leif, el ar fi acela.Hugs^^Simo<3

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates