Social Icons

.

Andreea Ban (Andres), autoarea cărţii Încă o dorinţă!
    Cine e Andres? Eu o cunosc. Cunosc esențialul. L-am întâlnit în ochii ei și apoi în carte. Ca să o prezint pe Andres trebuie să vorbesc în modul meu despre esențial. Și el e ascuns printre rânduri și printre gene și e mai ales în simboluri. Simbolurile din cartea ei: marea și fluturii care însoțesc povestea Anei.

    Andres e marea. Iubirea ei e ca marea. Ochii, culmea, la fel. Nu pot să mai desprind marea de Andres după ce am citit cartea. Mi-a luat ceva timp să înțeleg ce intuiam deja, dar am înteles că povestea Anei e pictată în imagini strecurate, poate inconștient, în carte ca o chintesență a trăirilor ei. Povestea Anei e povestea mării care se revarsă.

    Să revenim la Andres. Andres e ca marea. Capabilă de o iubire profundă, adâncă, constantă, masivă. Ca adâncimea și robustețea mării. Ca să înțelegi iubirea ei trebuie să cunoști marea. Marea există și atât. E un fenomen în sine, un mister, o lume inaccesibilă muritorilor, un miraj periculos și promisiunea unei alte realități. E ca iubirea. Un soi de esență a noastră pe care nu o putem prinde în forme, nu o putem poseda sau împărți după bunul nostru plac.

    Fluturi și mare. Dorință și iubire. Seducție și femeie. Ana si Andres. Tot atâtea nume pentru felul tău unic de a exprima darul suprem.


Cartea poate fi comandată aici!

Recenzia aici!

Interviul poate fi citit aici!

Mulţumim pentru acest interviu Andreea Ban şi vă dorim mult spor în continuare în lumea frumoasă a lecturii! 

                                                                                               Cu drag, Echipa Shattering Words
No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates