Social Icons

.

01 January 2018

Recenzie: Hounds of Love (2016)*Nu recomand acest film persoanelor sub 18 ani!


  Descriere: La mijlocul anilor '80, Vicki Maloney, o adolescentă de 17 ani, este răpită de pe o stradă de suburbie de un cuplu cu probleme. În timp ce observă comportamentul răpitorilor, fata îşi dă seama că trebuie să-i dezbine pentru a supravieţui.

Gândurile mele (Simona): Nu prea știam la ce să mă aștept când am dat play acestui film, dar clar nu mă așteptam la o asemenea poveste. Filmul urmărește acest cuplu care răpea fete de liceu, le droga și mai apoi le legauși le abuza fizic și psihic, ca mai apoi să le omoare. 

    De ce am ales să prezint acest film pe blog? Pentru că scenele îți dau fiori pe șira spinării la cât de bine sunt relatate și cred că e o oarecare trezire la realitate, privind abuzurile asupra femeilor. Aceste lucruri sunt convinsă că se petrec la ora actuală peste tot în lume și că nimeni nu ia măsuri ca să le oprească. Acest film are un deznodământ oarecum fericit dacă îi putem spune așa.

   Dăcă vreți un duș rece și vreți să vedeți cât de bolnavi pot fi doi oameni, acest film este perfect! Am admirat foarte mult curajul lui Vicki. Pe tot parcursul filmului, indiferent de situațiile groaznice în care a fost pusă, a avut tăria să meargă mai departe, să lupte. Vicki e o dovadă extraordinară de curaj și dorința de supraviețuire. 


No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates