Social Icons

.

21 July 2016

Recenzii benzi desenate Lex Comics! #3



Descriere: Sunteți pregătiți pentru marele final al acestei povești? Va fi apoteotic, sau mai bine zis apocaliptic! Întrebarea e pentru cine?

    Ok lucrurile o iau razna în acest număr, Deadpool nu se dă la o parte din fața pericolului, ci chiar îl sfidează și înfruntă cu replicile sale savuroase. Vetis și Deadpool stau față în față după multă vreme, lupta lor se anunță la propriu a fi incendiară, pentru prima dată instictul de erou al lui Deadpool reușește să salveze o viață, dar efectul de bun samaritean are durată limitată la personajul nostru drag. Mefisto vine pe pământ alături de vrăjitorul omorât de Deadpool în numerele anterioare și luptă cot la cot pentru a-l nimici pe Vetis. Un târg propus de Mefisto îi surâde lui Deadpool dar oare este acesta suficient de scrântit încât să cadă în capcana necuratului?



Descriere: Să aruncăm o privire dincolo de CAPĂTUL SPIDER-VERSULUI! – Spidey face echipă cu Ms. Marvel și împreună pornesc într-o aventură la înălțime! – Cine este Spider-UK și ce legătură are el cu SPIDER-VERSUL?

    În centrul Omniversului tuturor timpurilor ceva groaznic se petrece, monstrul Morlun ucide păianjenii din toate universurile posibile, pe lângă ei și animalele totem ale lumii respective. Cu ajutorul pânzei păianjenul Armatei Britanice vede toate aceste lucruri și încearcă să împiedice o tragedie, Iar înd prezentul păianjenului nostru acesta luptă împotriva unei impostoare care poartă costumul unei Domnișoare Marvel. Oare o să oprească la timp planul dement al acestei impostoare?



Descriere:  „Originea secretă a lui Tony Stark” continuă! Nașterea. Motivația ulterioară a lui 451 se dovedește a fi uriașă. La propriu. Este fără margini! Haideți să vedem despre ce este vorba! Vom ajunge pe un câmp de luptă pustiu de la începutul timpului…

    Povestea continuă, iar copilul se naște sănătos și fără complicații. Însă cenușii vor băiatul pentru a împiedica asta tatăl lui Tony trebuie să lupte alături de prietenii lui și alături de 451 ca să-i oprească pe extratereștrii din planul lor scrântit. Cu toate acestea în prezent lui Tony Stark îi este foarte greu să accepte adevărul aflat de la mașinăria 451 și cu greu înțelege pactul făcut de părinții lui.



Descriere: Thor se întoarce în Midgard! Ce înseamnă să pășești pe pământ ca zeu? Unde se duce Thor și pe cine vede când nu e ocupat să salveze lumea împreună cu Răzbunătorii? În plus, o reîntâlnim pe Dr. Jane Foster, făptura pe care Thor o are la suflet de mult timp.

    După ce l-au înfrânt pe măcelarul de Zei, cei 3 Thori se întorc acasă:  tânărul Thor revine la vikingii din negura timpului, Thor răzbunătorul la Midgrad-ul din prezent , iar bătrânul Rege Thor pentru a reclădi Asgard-ul din viitorul îndepărtat.

    Fiecare Thor are o poveste fascinantă în spate, o luptă care-i leagă pe viață și probabil multe alte aventuri care vor urma. Unul dintre Thori încearcă să vindece boala necruțătoare a fostei iubite, dar aceasta refuză vehement, dorind să lupte singură pe flancul acesta.



2 comments:

  1. Hello fetele!
    Aveti o leapsa de la mine http://intheheartofthewords.blogspot.ro/2016/07/leapsa-book-blogger-tag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumim!:* o să o facem cât de curând.

      Delete

 
 
Blogger Templates