Social Icons

.

24 April 2016

Recenzii benzi desenate Lex Comics!


Gândurile mele (Simona): În acest număr Deadpool este trimis să-l omoare pe un bărbat care a întors puterile pe care le folosea pentru a face bine în detrimentul răului. Când ajunge la adresa indicată are parte de o mare surpriză şi anume apariţia unor răufăcători care-l apără pe acest bărbat şi care încearcă să-l împiedice pe Deadpool să-şi ducă misiunea la bun sfârşit. Omul păianjen apare în peisaj şi nu se lasă convins de "bunele intenţii" ale "prietenului" său atunci când acesta îi spune că se va ocupa să-şi ducă misiunea la bun sfârşit,

    Deadpool este hilar pe tot parcursul acestui număr, iar repliciile dintre el şi toate personajele care-l înconjoară sunt absolut savuroase. Trebuie să recunosc că am avut dubii dacă o să fiu sau nu o fană a acestui personaj având în vedere profesia lui de mercenar şi câteodată cruzimea de care dă dovadă în misiuniile sale. Dar am fost plăcut surprinsă şi intrigată, iar aducerea în peisaj a bine cunoscutului Om păianjen, un personaj de bază al universului Marvel mi-se pare foarte interesant şi captivant. Vă recomand cu drag acest număr şi desigur şi celelalte benzi desenate care-l au în peisaj pe Deadpool vă vor destinde şi relaxa cu siguranţă.


Gândurile mele (Simona): Electro este liber şi este mai dornic de răzbunare ca oricând. Frumoasa Black Cat vrea să se răzbune cu orice preţ pe cel care i-a frânt inima, iar Omul păianjen, ei bine se află pus în faţa unei situaţii din care sunt foarte curioasă cum îşi va găsi scăpare. 
     
     În acest număr, Omul păianjen o eliberează pe SILK o femeie păianjen care a stat închisă sub pământ o bună bucată de timp, iar atracţia dintre ea şi păianjen este greu de ignorat. Cu ajutorul lui Electro, Black Cat reuşeşte să ajungă la Omul păianjen şi vrea să îi dezvăluie adevărata identitate în faţa tuturor. Oare o să reuşească?

     Nici nu pot să exprim în cuvinte cât de dor mi-a fost de aceste personaje! Black Cat şi Omul păianjen au fot unul dintre cuplurile mele preferate din universul Marvel. Mi-a plăcut enorm frumuseţea şi dezinvoltura lui Cat, dar şi joaca de-a şoarecele şi pisica pe care mereu o aveau cei doi. Dacă v-a fost dor de ei îi puteţi regăsi în această serie de benzi desenate.


Gândurile mele (Simona): Gorr măcelarul zeilor ajunge să-şi ducă planul la bun sfârşit, bomba împotriva zeilor este detonată. Oare vor reuşi Thorii care au mai reuşit să scape cu viaţă să împiedice pieirea universului lor? Unul dintre ei pune la îndoială dacă această lume este bine sub pavăza lor, sau dacă s-ar descurca singură şi ar fi mai liniştită fără armele zeilor deasupra capetelor lor. 

    Niciodată nu am fost fană zei, recunosc, dar acest număr a adus în discuţie o temă foarte interesantă. Şi faptul că unul dintre Thori a pus sub semnul întrebării nevoia celorlalţi de zei mi-a plăcut foarte mult. Sunt extrem de curioasă să aflu cum o să decurgă aceţiunea acestei poveşti mai ales după detonarea bombei. Gorr ajunge să fie atât de orbit de dorinţa lui de a scăpa lumea de zei încât uită cine i-a fost alături necondiţionat.


Gândurile mele (Simona): Un număr extrem de interesant, care prezintă originea adevărată a lui Iron Man. Se pare că mama lui pierdea fiecare sarcină, sau copii ajungeau să se nască morţi. Aparent tatăl lui Iron Man a încercat să găsească o soluţie şi ajunge să fure o maşinărie extraterestră care l-ar putea ajuta să-şi salveze copilul. Chestia interesantă este că pământul nu mai există, iar Iron Man se trezeşte captiv pe o navă cu maşinăria furată de tatăl său înainte ca el să se nască. Această maşinărie îi prezintă originile lui Stark, dar el refuză să creadă că aşa ceva s-a întâmplat cu adevărat.

    Un număr foarte interesant, chiar l-am citit cu sufletul la gură, iar finalul m-a lăsat pierdută, vreau să aflu cât mai repede ce legătură are acest robot cu Stark şi cum i-a influenţat viaţa.


Mulţumesc din suflet Lex Comics pentru aceste numere de benzi desenate absolut încântătoare şi spor la publicarea cât mai multor numere!

Click pe imaginea benzii desenate dacă doriţi să le comandaţi!


1 comment:

  1. Ştiu că Deadpool îmi plăcuse destul de mult dintre toate benzile desenate traduse la noi :3 Thor, chiar nu mă prinsese.

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates