Social Icons

.

26 December 2015

Câștigători Hop Cadouri de Crăciun #2

Dragilor, este timpul să anunțăm câștigătorii. Ne-a plăcut enorm faptul că această idee a prins repede la voi și ne gândim să mai facem astfel de concursuri. Cu premii pe măsură, bineînțeles. ;)Premiul I
 
Larisa Ciubotaru
 
"De multe ori trecem pe lângă fericire, fără să știm că este "fericirea" noastră. O căutăm ca și acei bețivi care își caută casa știind confuz că au una pe undeva, iar dacă s-ar construi casa fericirii, cea mai mare încăpere ar fi sala de așteptare, pentru că noi o căutăm în "curtea" altuia. " 
 
Premiul II
 
Nadia Candrea
 
"De multe ori trecem pe lângă fericire, fără să clipim măcar. Nu o recunoaștem sau, dacă o facem, ne este frică pentru ce ne-ar putea aduce cu adevărat. Dacă ne-ar schimba?! Noi acceptăm rutina, refuzăm poate cu bună știință să fim mai buni, să câștigăm fericirea pentru fiecare zi."
 
Premiul III
 
Daniela Cușa
 
"De multe ori trecem pe lângă fericire, fără să zăbovim măcar puțin în jurul ei. În esența noastră, suntem atât de grăbiți și atât de dezorientați, încât nici nu ne mai sinchisim să deschidem larg ochii și să conștientizam că, de fapt, ea se află chiar acolo, fix la un pas distanță, așteptând liniștită și răbdătoare clipa în care ne vom îndrepta sufletul și inima către ea și o vom îmbrățișa atât de strâns, încât nu-i vom mai da drumul niciodată."
 
Dragelor, aveți timp o săptămână la dispoziție să ne lăsați datele voastre (nume, prenume, adresă și cod poștal) într-un mesaj privat pe pagina blogului.
 
Felicitări câștigătoarelor, dar și celorlalți participanți!
Vă dorim tuturor Sărbători Fericite alături de cei dragi, pline de împliniri, pace și iubire! ^_^
 
 

6 comments:

 
 
Blogger Templates