Social Icons

.

02 February 2015

Recomandare serial: El Barco(Vaporul)

EL BARCO

VAPORUL

17 ianuarie 2011 S-a încheiat definitiv pe 21 februarie 2013
Gen: Aventuri/Dramă/SF
Sezoane: 1- 13 episoade
                2- 14 episoade
                3- 16 episoade
Regia: David Molina Encinas, Sandra Gallego, Jesus Colmenar,
            Fernando Gonzales Molina
Cu: Mario Casas, Blanca Suarez, Irene Montala, Juanjo Artero
Sinopsis:
 Şcoala de marină Estrella Polar îşi urcă elevii şi echipajul la bordul unui vas pentru a întreprinde o călătorie de două luni pe mare, dar în aceeaşi noapte se produce un cataclism global. El este cauzat de punerea în funcţiune a acceleratorului de particule de la Geneva (Elveţia). Acest eveniment duce la dispariţia uscatului de pe Terra, planeta fiind acoperită de ape. Cei de pe navă sunt singurii supravieţuitori ai Terrei şi au speranţa că vor găsi uscat, aşa că pornesc în căutarea lui.
"Vaporul" este un serial de televiziune spaniol, creat în genurile mister, SF. Este produs pentru Globomedia pentru Antena 3.
  Un cataclism global, cauzat de un accident fatal la Geneva, în timpul unui experiment cu acceleratorul de particule, face ca echipajul și pasagerii de pe vaporul Steaua Polară să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. Izolați și departe de tot ceea ce au avut vreodată, vaporul este singura lor casă.
  Părerea mea:
      Motivul pentru care am vrut să urmăresc acest serial nu a fost altul decât: MARIO CASAS. Da aţi
citit bine, un bărbat, dar nu orice fel de bărbat, unul frumos, sexy, dur, plin de pătrăţele şi cu un zâmbet  fermecător. Mi-a plăcut de el din - "Tres metros sobre el cielo" şi "Tengo ganas de ti" şi m-am hotărât să urmăresc toate filmele în care joacă. Dar după ce am văzut primul episod pot spune că am mai găsit nu unul ci multe motive care m-au făcut să urmăresc serialul cu sufletul la gură.
    Este un serial interesant, plin de acţiune, aventură, romantism, mister, cu momente amuzante, cu multe efecte speciale şi cu o interpretare extraordinară.


  Vaporul, Steaua Polară condus de către căpitanul Ricardo Montero, secundul său, ofiţerul Julian De La Guadra şi echipajul, împreună cu o grupă de elevi pornesc într-o călătorie, care trebuia să fie de două luni dar care datorită unei întâmplări ciudate şi misterioase se prelungeşte, pe viaţă sau mai bine spus până când vor găsi pământ, dacă mai există.
   Datorită unei explozii, se presupune că nu mai există pământ, că a fost înghiţit de ape. De când acest lucru este descoperit de către toată lumea de pe vapor, începe aventura. Supravieţuiesc cu bine furtunii care a apărut din senin în momentul în care gaura negră a înghiţit pământul şi învaţă încet, încet să devină o familie şi să se sprijine unii pe alţii la nevoie. Niciodată nu sunt în siguranţă, în fiecare episod confruntându-se cu o noi probleme care mai de care mai grave. Încrederea, iubirea, ura, visele, dorinţele, secretele, trădarea, protecţia, sacrificiul, crimele, supravieţuirea, toate la un loc sunt sentimentele pe care le încearcă eroii noştrii atunci când se întâlnesc cu: o furtună puternică, o cascadă enormă apărută în mijlocul oceanului, atacul păsărilor, bombe, ploaie cu peşti, vietăţi ciudate, ploaie acidă, ciclon, fantome, cadavre şi mai ales oameni răi care îşi urmăresc doar interesele urâte şi meschine.
    Personajul care m-a impresionat cel mai mult a fost Năucea sau Burbuja, care a interpretat nu doar cel mai greu rol ci şi cel mai măreţ şi artistic, deoarece chiar dacă are o "bulă de aer" în creier, este foarte deştept, gândeşte logic şi îi scoate pe ceilalţi din situaţii dificile.
   Dacă vreţi să călătoriţi într-o aventură fantastică plină de toate deliciile şi bunătăţile, vă recomand EL BARCO.

1 comment:

  1. Foarte frumoasa recenzia ! Imi plac calatoriile pe mare . Sunt atat de misterioase , peripetii la tot pasul . Imi plac foarte mult telenovelele in limba spaniola . Si eu am vizionat "Tengo ganas de ti " si mi-a placut foarte mult . Daca va aparea vreo ocazie , cu siguranta ma voi uita cu placere la acest serial .

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates