Social Icons

.

07 November 2014

Concurs la sfârşit de toamnă

 Vânătoarea de indicii la sfârşit de toamnă


   Deoarece ne place să citim, suntem devoratori de cărţi şi ne plac provocările, vă invităm cu mare drag la un nou concurs. Vă întrebaţi ce cărţi punem la bătaie??? Sunt superbe şi interesante, aşa cum sunt toate cărţile ;)

"Cărţile sunt felul oamenilor de a avea aripi ca îngerii" Anrei Pleşu

Locul 3 primeşte 
"Dincolo de aparenţe" de Danielle Steel

Sinopsis:

O întâmplare dramatică aduce laolaltă mai multe destine într-o poveste despre curajul unei mame, teroarea unei familii şi triumful puterii umane şi al dragostei în faţa sorţii.

Eliberat din închisoare după patru ani, Peter Morgan jură să-şi repare greşelile din trecut în faţa familiei pe care a lăsat-o în urmă şi să-şi plătească datoriile faţă de mogulul Philip Addison. Însă lucrurile nu sunt atât de simple, căci acesta îi propune un târg imposibil: Peter primeşte sarcina de a racola trei oameni de încredere pentru a-i răpi pe copiii multimilionarului Allan Barnes, decedat de curând în condiţii ciudate, pentru care să ceară o răscumpărare de o sută de milioane de dolari.


Rămasă văduvă, Fernanda Barnes este în pragul disperării când descoperă, după moartea soţului ei, că se află în faţa unui munte de datorii pe care nu le poate plăti. Şi, deşi nu-şi imagina că se poate întâmpla o tragedie şi mai mare, răpirea fiului ei Sam îi zguduie familia din temelii şi îl aduce în viaţa ei pe detectivul Ted Lee. Un om pentru care slujba a rămas singura bucurie, Lee devine în curând singura persoană care încearcă să salveze familia Fernandei de o soartă cumplită... şi care ar putea să-i ofere o nouă şansă la fericire.


 Locul 2 primeşte

"Predestinaţi" de Josephine Angelini

Sinopsis:

 Destinul i-a unit. Zeii îi despart.

Helen Hamilton a încercat mereu să ascundă cât este de diferită, un lucru nu prea uşor pe o insulă atât de mică precum Nantucket şi care devine tot mai greu pe măsură ce este chinuită din ce în ce mai mult de halucinaţii şi coşmaruri. Dar adevărata moştenire a lui Helen va ieşi la iveala abia când îl întâlneşte pe Lucas Delos la şcoala. Dar chiar şi atunci când Lucas o ajută să-şi trezească la viaţă uimitoarele puteri adormite, ei nu pot fi împreună dacă nu se eliberează de destinul tragic ţesut pentru ei de cele trei moire.









                                                                    

                                                                      Locul 1 primeşte 

                                    "Curajul", "Jertfa" şi "Ţinutul Fierului" de Holly Black 

Sinopsis:

În viaţă nu e niciodată uşor să-ţi găseşti locul, iar pentru Kaye este mult mai greu decât pentru alţii. Ea este un copil schimbat, locul ei nu ar trebui să fie printre oamenii muritori. Şi pe deasupra mai are şi alte probleme: prietenul ei tocmai a fost încoronat rege al Curţii Malefice, iar Kaye este prinsă la mijloc de intrigile celor două curţi de elfi, cea Benefică şi cea Malefică. Împreună cu prieteni mai vechi, Corny, pe care îl veţi recunoaşte din Jertfa, şi Luis şi Dave din Curajul, Kaye va trebui să dea dovadă de bravură şi să-şi apere nu doar propria existenţă, ci şi pe cea a celor dragi. O poveste captivantă despre curaj, trădare, loialitate şi iubire ce va prinde în mrejele ei cititorii.
 Sinopsis:

Kaye, in varsta de saisprezece ani, traieste o viata de nomad modern. Apriga si independenta, ea calatoreste din oras in oras cu trupa de rock a mamei sale pana cand un atac neasteptat o forteaza sa se intoarca in orasul copilariei. Acolo, intr-un cartier muncitoresc din New Jersey, Kaye descopera ca este un pion fara voie intr-o lupta milenara pentru putere intre doua regate ale zanelor. O lupta care ar putea foarte bine sa o coste viata.
 Holly Black creează o aventură fantasy întunecată, cu un limbaj pe alocuri violent şi în care eroii fac abuz de droguri, dar sub toate acestea se întrezăreşte gingăşia primei iubiri a tinereţii.
Sinopsis:

Când tânăra Valerie, de 17 ani, îşi surprinde prietenul sărutându-i mama, fuge de acasă şi ajunge în New York. Acolo se împrieteneşte cu un grup de tineri care locuiesc în tunelurile metroului. Dar aceştia nu sunt nişte adolescenţi obişnuiţi, iar Valerie începe să constate lucruri ciudate cu privire la livrările pe care le fac ei. Când îl întâlneşte pe Ravus, un trol, ea înţelege că pe lângă lumea oamenilor, mai există o alta, a zânelor. Valerie şi prietenii ei încep să fure din medicamentele pe care Ravus le livrează, prin intermediul lor, zânelor, exilate în oraş, însă o serie de crime printre zâne îi face să se întrebe dacă Ravus nu este cumva un ucigaş. Între Valerie şi Ravus se înfiripă o suavă poveste de dragoste, umbrită însă de intrigile zânelor.

                               







Ce spuneţi? Vă plac premiile? 

Regulile sunt următoarele:

Vom pune în fiecare zi câte o întrebare din ceea ce am postat sau vom posta, în viitor, pe blog. 
Vor fi 20 de întrebări la care va trebui să răspundeţi până va apărea următoarea întrebare. 
Data în care vom anunţa câştigătorii va fi 1 decembrie.
Vor câştiga cei care au cele mai corecte răspunsuri şi vor fi mai activi pe perioada concursului(un coment, un share, orice este bine venit ;))

Punctele se cumulează după cum urmează:

10 puncte pentru răspuns
5 puncte pentru că urmăriţi blogul prin GFC/E-mail
5 puncte pentru orice comentariu la orice postare(treceţi link-ul împreună cu răspunsul la întrebare)
10puncte pentru orice distribuire pe Twitter, Facebook, Google(treceţi link-ul împreună cu răspunsul)


 MULT SUCCES ŞI SPERĂM CĂ VEŢI PARTICIPA CÂT MAI MULŢI!

12 comments:

  1. Super! Mulțumim pentru concurs! Voi încerca să fiu pe fază :-D.

    ReplyDelete
  2. Multumim pentru concurs! Promit ca-mi voi da toata silinta sa castig... :)

    ReplyDelete
  3. Foarte interesanta ideea concursului,

    ReplyDelete
  4. Multumesc pentru concurs, e foarte tare ideea!

    ReplyDelete
  5. Super Concurs ! Multumim ! :) :* Bafta tuturor.

    ReplyDelete
  6. Merci pentru concurs. Nu inteleg ceva. Adica cine da 20 de share-uri asa la postari, orice postari (cum am vazut ca au facut unele persoane) primeste 20x10 puncte?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim de participare si bafta! :)

      Da, fiecare share/postare primeste cate 10 puncte.

      Delete

 
 
Blogger Templates