Social Icons

.

30 September 2012

Noutăţi Litera!

De când aşteptam cartea asta:X!


Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârșit, auzit?

Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezește singură în cimitirul din orașul ei, fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Mai rău, descoperă că nu-și poate aminti nimic din ultimele cinci luni de viață. Se pare că e dată dispărută de săptămâni bune, iar familia și prietenii dau vina pe un răpitor misterios despre care, însă, nimeni nu are nici cel mai mic indiciu.
Odată întoarsă în siguranța casei sale, Nora încearcă să-și reia viața de zi cu zi. Merge la școală, își petrece timpul cu cea mai bună prietenă și încearcă să-l evite pe noul iubit al mamei sale, nimeni altul decât Hank Millar, tatăl dușmancei ei de moarte, Marcie.
Dar o voce interioară nu-i dă pace, îndemnând-o să-l caute pe cel vinovat de coșmarul pe care l-a trăit. Crâmpeie din trecut, cuvinte și imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obișnuit, îi bântuie visele și îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăși.
Un șir de evenimente neprevăzute o aduce pe Nora față în față cu Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă și o atrage în același timp. El pare să aibă toate răspunsurile și … inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrece alături de tânăr, relația lor devine tot mai profundă, până când își ea dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou. 

Cartea poate fi comandată AICI!

 

Recenzia primului volum, poate fi citită AICI!


Când se trezește în cartierul general al Căutătorilor, dușmanii ei dintotdeauna, Calla Tor este sigură că zilele îi sunt numărate. Dar Căutătorii îi fac o ofertă care îi dă șansa de a-și distruge foștii stăpâni și de a-și salva haita și partenerul, pe care a fost nevoită să-i abandoneze. Merită oare Ren prețul libertății ei? Îi va rămâne Shay alături, orice s-ar întâmpla? Luându-și soarta în propriile mâini, Calla trebuie să învețe ce bătălii merită purtate și prin câte încercări poate trece adevărata dragoste fără să se stingă.


„O poveste tulburătoare, plină de acțiune, de suspans și, evident, de dragoste... îți vei dori mai mult!“ Romantic Times Book 

Reviews: „O saga fantasy construită inteligent, care te ține cu sufletul la gură.“ 

The Associated Press„Sexy și palpitantă.“

 Becca Fitzpatrick Merită oare dragostea sacrificiul suprem? Răspunsul îl vei găsi în ultima parte a trilogiei.

Cartea poate fi comandată AICI!



Aici ne despartim este un roman emoționant și angajant, care examinează cu umor motivele din spatele acțiunilor noastre cele mai afectuoase, dar și a celor mai răutăcioase și care explorează relațiile noastre, complicate și contradictorii, cu aceia pe care îi numim familia noastră.

Cartea poate fi comandată AICI!

Oferte LEDA




 
CEA MAI BUNĂ DOVADĂ CĂ OPUSURILE SE ATRAG!

LEGILE ATRACŢIEI, vol. 2 din seria CHIMIE PERFECTĂ de Simone Elkeles

Linkul de precomandă a apărut pe 26 septembrie!
BESTSELLER NEW YORK TIMES
BESTSELLER USA TODAY
BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY
Apariţia lui Carlos în oraş încinge atmosfera. Deşi fratele său, Alex, încearcă să-l facă băiat cuminte, rebelului Carlos îi place viaţa trăită pe muchie de cuţit. Chiar dacă acum locuieşte la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex, legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt şi pericolele continuă să-l urmărească. Dar iată că sentimentele care încep să se înfiripe între el şi frumoasa Kiara îl răvăşesc de-a dreptul. În jocul iubirii lor, diferenţele sociale dispar, culoarea pielii nu mai are nicio importanţă – funcţionează din plin doar legile atracţiei! Se va termina oare totul cu un happy-end?
Nu există adolescent care să fi citit această carte şi să nu-i fi plăcut! Este captivantă, senzuală, minunată!
Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi are preţul de listă 39,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi veţi avea transportul gratuit.
Puteţi precomanda cartea AICI!



UN HAR MAGIC ÎNSEAMNĂ O ŞANSĂ ÎN PLUS!




La Şcoala de Fete Sfânta Sofia, pe lângă prezenţa la orele de curs şi lecţiile care trebuie învăţate, acţiunea şi suspansul continuă.
Aventurile noastre nocturne erau cu totul altceva. Acolo jos, în subsol, ne exercitam puterea asupra întunericului prin intermediul magiei şi al blestemului focului şi flirtam cu vârcolacii. Era vorba deci nu de putere fizică, ci de putere supranaturală.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice, din care face parte Lily, ne captivează în continuare cu noi intrigi, întâmplări pline de mister, magie şi un strop de romance. Lumea nocturnă este tot mai activă în subsolurile şcolii, iar eroii noştri rebeli trec prin momente de cumpănă şi  înfruntă pericole neaşteptate. Acum, Lily trebuie să înveţe să-şi controleze capacităţile paranormale şi să înfrunte cu mult curaj palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago. Iar după întâlnirea cu Sebastian – un tip hot care se oferă să o ajute să-şi stăpânească magia, lucrurile devin cu adevărat periculoase.
Cartea are 352 de pagini, este cartonată fără supracopertă, preţ de listă, 39,90 lei.

La precomandă, veţi beneficia de o reducere de 25% şi de transport gratuit.


Cartea poate fi precomandată AICI!


NOI PERICOLE ŞI TRĂDĂRI, VECHI SECRETE ŞI IUBIRI


DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI, volumul 4 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER ─  din 2 octombrie împreună cu revista Bravo Girl.
Cammie este în vacanţă de iarnă la Londra, împreună cu Bex şi părinţii ei, în permanenţă păzită, şi nu se ducenicăieri fără să fie urmărită. Dar profesorul ei de Operaţiuni sub Acoperire ─ acuzat de trădare şi devenit unul dintre cei mai căutaţi oameni de pe Pământ ─ reuşeşte să înşele vigilenţa celor care o supraveghează pe Cammie şi vorbeşte cu ea, cerându-i să „urmeze porumbeii”, iar pe urmă sare de pe Podul Turnului în Tamisa. Cammie nu înţelege de ce profesorul ei cel sexy odinioară pare că şi-a pierdut minţile, şi mai ales de ce după întâlnirea cu el este luată la întrebări de agenţii MI6. Grozavă vacanţă, nu?
Apoi Cammie se întoarce la şcoală, pentru a descoperi că şi securitatea colegiului a suferit mari modificări, şi că toate pasajele ei secrete sunt acum blocate, iar şcoala cea iubită pare mai degrabă o închisoare.  Acum lumea lui Cammie e întoarsă cu susul în jos şi ea nu mai ştie în cine să aibă încredere ─ prietene, profesori, colege. Iar pe măsură ce timpul se scurge şi pericolul creşte, Cammie devine sigură de un singur lucru ─ nu poate să stea cu braţele încrucişate şi să aştepte să fie salvată de ceilalţi. Trebuie să afle motivul pentru care Cercul (un grup terorist malefic, atât de secret încât prea puţini ştiu despre existenţa lui) continuă să fie pe urmele ei, şi trebuie să afle cât mai repede. Iar când Zach începe să-şi facă apariţia din ce în ce mai des, în locuri şi situaţii total neaşteptate, Cammie îşi dă seama că are într-adevăr nevoie urgentă de răspunsuri.
Căci, de data asta, miza n-o mai reprezintă doar inima ei, ci şi libertatea, prietenele şi familia sa.
Cartea are formatul 10,5 x 17,5 cm, 240 pagini şi preţul de 10,99 lei.

FEMEILE DIN CEALALTĂ LUME SE ÎNTORC… LA FEL DE INTELIGENTE, DE SEXY ŞI DE SUPRANATURALE


MAGIE DE DOI BANI
Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME de Kelley Armstrong

După cum probabil mulţi dintre voi ştiu, registrul narativ e schimbat, personajul principal este, de această dată, Paige Winterbourne, dar ritmul de thriller paranormal rămâne, ţinându-te cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.
Pentru Paige, o tânără şi încă neexperimentată vrăjitoare, nu este uşor să o călăuzească pe micuţa Savannah, în vârstă de treisprezece ani, pe drumul de iniţiere spre maturitate şi să o apere de toate pericolele care o pândesc. Aceasta din urmă şi-a pierdut nu de mult mama − adeptă a magiei negre −, şi se anunţă a deveni la rândul ei o vrăjitoare de temut. Totul se complică în momentul în care Leah, femeia semi-demon care i-a ucis mama, doreşte custodia lui Savannah. În acţiune intră Sabatul vrăjitoarelor, Străbunele, membrii unei atotputernice Cabale, demoni, creaturi din Cealaltă Lume, dar şi avocatul vrăjitor Lucas Cortez (implicat nu fără oarecare interes, dar mânat de bune intenţii şi atras de farmecele încântătoarei Paige)… personaje suficiente pentru ca iadul să se dezlănţuie pe pământ!
Personaje bine conturate, răsturnări de situaţii, umor, mister, romance şi multă acţiune, într-un univers supranatural pe care Kelley Armstrong ştie atât de bine să-l apropie de lumea reală.
Mai trebuie să vă pun în gardă că personajele din primele 2 volume ale seriei apar doar episodic şi fără o implicare în acţiunea cărţii, deci prezentul volum poate fi citit independent.
Cartea are 480 de pagini, formatul 13 x 20 cm, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este 39,90 lei, iar la precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.




28 September 2012

In my mail box #2

Hello my dear shatterings! Am scăpat de o zi foarte obositoare de şcoală, plină de nervi şi provocări, pe care trebuie să le înfruntăm cu toţii. 

Vă las mai jos câteva noi achiziţii şi cadouri plăcute:)

Am câştigat Remembrance de Michelle Madow, chiar pe blogul acesteia!


Mi-am cumpărat Angeologia de pe elefant ( îmi doream de mult cartea asta )!


Nu am putut rezista:X:X:X 


Am primit The Hallowed Ones pentru recenzie!

Thank you very much Ms. Bickle for the opportunity to review your book!


Câteva cărţi de psihologie recomandate de Theo!


Şi ultima ar fi Soţia Călătorului în Timp, pe care am luat-o de la Diverta la un preţ foarte bun!


Asta este tot pe ziua de azi şi vă aştept să vă înscrieţi la concurs în număr cât mai mare.

26 September 2012

Bookmarks giveaway!

Hello my dear shatterings! Am pregătit pentru voi un concurs cu fel şi fel de semne de carte semnate, primite de la autori. Sper să participaţi în număr cât mai mare!





a Rafflecopter giveaway




Mult succes!

25 September 2012

În curând la Litera!

Hello my dear shatterings! Am intrat de curând pe site-ul editurii Litera şi am găsit câteva cărţi, care vor apărea în curând şi pe care eu una le aştept cu nerăbdare! Voi ce spuneţi? 





„– Eu nu pot să dau buzna sămi declar intenţiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aştept şi să sper că, întro zi, tu o sămi ceri asta.
– Şi dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape şoptită.
– Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“

 Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând. Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?

„Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“ Romantic Times

Bestseller internațional
Roman publicat în 30 de țări



“Blestemul lupilor” (Umbra Nopţii #2) de Andrea Cremer

Continuarea bestsellerului Umbra Noptii

Cand se trezeste in cartierul general al Cautatorilor, dusmanii ei dintotdeauna, Calla Tor este sigura ca zilele ii sunt numarate. Dar cautatorii ii fac o oferta care ii da sansa de a-si distruge fostii stapani si de a-si salva haita si partenerul, pe care a fost nevoita sa-i abandoneze. Merita oare Ren pretul libertatii ei? Ii va ramane Shay alaturi, orice s-ar intampla? Luandu-si soarta in propriile maini, Calla trebuie sa invete ce batalii merita purtate si prin cate incercari poate trece adevarata dragoste fara sa se stinga

Merita oare dragostea sacrificiul suprem ?

Raspunsul il vei gasi in ultima parte a trilogiei.



Benjamin Ziskind este un ratat dotat cu o inteligență excepțională, pe care o folosește doar ca să redacteze întrebări-capcană pentru un show TV de mâna a doua. Părăsit de soție, nu reușește să treacă peste moartea părinților săi, iar succesul Sarei, sora lui geamănă, sfârșește prin a-l deprima și mai tare. Ajuns fără voia lui la un cocktail pentru celibatari organizat de un muzeu din New York, Ben dă din întâmplare peste un studiu de Chagall care îi pare cunoscut: micul tablou atârna odinioară în apartamentul familiei lui. Cum de se află acolo? Mânat de un impuls, Ben îl ascunde în haină și iese cu el din muzeu fără a fi descoperit. Se declanșează astfel o odisee incredibilă în trecut, pentru a retrasa istoria acestui tablou, care este totodată și istoria familiei Ziskind.
Totul a început demult, în Rusia revoluționară, la orfelinatul unde Chagall, faimosul pictor suprarealist, preda lecții de desen băieților..

National Jewish Book Award for Fiction (2006)
Harold U. Ribalow Prize (2007)

23 September 2012

Interview: Nely Cab


Review: HERE


1. How would you describe your personality?

Crafty.

2. Was it hard to do the research for your book? How did you come up with the idea for "Creatura"?

It wasn't hard to research my book because the places that I mention in it are where I grew up. Book two, however, is very hard to research because I've never been to Greece and I know nothing about genetics. You'll understand what I'm talking about when you get to read it.

The idea of Creatura came from dreams of a boy I have since since I was ten years old. The boy grew with me in dreams. I wondered what it would be like if he came to reality, and that's when I started to visualize the story.

3. Do you find yourself in Isis? Was there a time when you thought that maybe your dreams are not only dreams?

I find a lot of me in all the characters. Isis has a bit of my personality in her. She's very stubborn, like me, and she thinks everyone deserves a second chance.

4. If your book would be chosen to be turned into a movie, whom are you picturing playing Isis, David, the twins and Nyx?

I would love to see Lily Collins as Isis, Adam Gregory as David, Trevor Donovan as Galen, Ken Luckey as Eryx, and Emilia Clarke as Nyx.

5. Is there a book that inspired you? Or a song?

There were many songs that inspired me. Among them are "Amazing" and "Love Lockdown" by Kanye West and "Boulevard of Broken Dreams" by Green Day.

6. Did you create a special playlist for when you were writing for Creatura? Will you show us some titles?

Green Day – Holiday/Boulevard Of Broken Dreams
Eric Satie – 1ieme , Premiere , 1ª , Primera Gnossienne (feat. Roger Roman)
Kanye West – Amazing
Kanye West – Love Lockdown
Bach – Toccata and Fugue in D Minor
Tiziano Ferro – No Me Lo Puedo Explicar
Tiziano Ferro – Indietro
Classical Study Music – Moonlight Sonata
Creed – With Arms Wide Open
Ne-Yo – So Sick
Nirvana – Smells Like Teen Spirit
Simon & Garfunkel – The Sound Of Silence
Jack Johnson – Sitting, Waiting, Wishing
Tiziano Ferro – Y Estaba Contentisimo
– Meravigliosa Creatura (Acustica)
The Mamas And The Papas – Dream A Little Dream Of Me
Eric Satie – Gnossienne no. 1
Aleks Syntek – Te soñé
Aleks Syntek – Sexo Pudor Y Lágrimas
Duffy – Mercy
Eric Satie Easy Piano Music – Debussy - Clair De Lune Suite Bergamasque - Second part
Kanye West – Heartless
Maroon 5 – Won't Go Home Without You
Miranda (Argentinian) – Don
Lauryn Hill – Can't Take My Eyes Off Of You
3 Doors Down – Kryptonite
Eric Satie – Gnossienne No. 3 , N. 3 , Nr. 3 ( 3rd Gnossienne ) (feat. Roger Roman)

7. Between fiction and reality, which one would you choose?
Fiction because you can choose what to do with it and change it always.

8. In the end, would you like to say a few words to your fans from Romania?

I would like to thank all of the fans for their support and their excitement over the Romanian edition being released by LedaBooks. I hope that those that haven't read Creatura will have an opportunity to read it as soon as it is released in your country. Kisses and hugs to all of you, and you already know that Romania Rocks!




Recenzia: AICI


1) Cum ţi-ai descrie personalitatea?

Abilă

2) A fost greu să faci cercetarea asupra cărţii tale? Cum ţi-a venit ideea cărţii " Creatura "?

Nu mi-a fost greu să fac crcetarea, pentru că locurile menţionate în carte sunt cele, în care am crescut. Cartea a doua, totuşi, este foarte greu de cercetat pentru că nu am fost niciodată în Grecia şi nu ştiu mai nimic despre genetică. Vei înţelege despre ce vorbesc, de îndată ce vei citi cartea.

Ideea cărţii Creatura mi-a venit de la un vis, pe care îl am de la 10 ani despre acest băiat. Băiatul a crescut odată cu mine prin intermediul viselor mele. M-am întrebat cum ar fi dacă acesta ar exista şi în realitate şi acela a fost momentul în care am început să vizualizez povestea.

3) Te regăseşti în Isis? Te-ai gândit vreodată că poate visele tale nu sunt doar atât?

Regăsesc foarte mult din mine în toate personajele mele. Isis are un pic din personalitatea mea. Este foarte încăpăţânată la fel ca mine şi consideră că fiecare merită o a doua şansă.

4) Dacă s-ar face un film după cartea ta, cine crezi că s-ar potrivi în rolurile lui Isis, Davin, gemenii şi Nyx?

Mi-ar plăcea să o văd pe Lily Collins ca Isis, Adam Gregory ca David, Trevor Donovan ca Galen, Ken Luckey ca Eryx şi Emilia Clarke ca Nyx.

5) Există o carte sau un cântec care ţi-a inspirat scrieriile?

Au fost foarte multe melodii, care m-au inspirat. Printre ele se regăsesc " Amazing " şi " Love Lockdown " de Kanye West şi " Boulevard of Broken Dreams " de Green Day.

6) Ai creat un playlist special în timp ce scriai Creatura? Ai dori să ne dezvălui câteva titluri?

Green Day – Holiday/Boulevard Of Broken Dreams
Eric Satie – 1ieme , Premiere , 1ª , Primera Gnossienne (feat. Roger Roman)
Kanye West – Amazing
Kanye West – Love Lockdown
Bach – Toccata and Fugue in D Minor
Tiziano Ferro – No Me Lo Puedo Explicar
Tiziano Ferro – Indietro
Classical Study Music – Moonlight Sonata
Creed – With Arms Wide Open
Ne-Yo – So Sick
Nirvana – Smells Like Teen Spirit
Simon & Garfunkel – The Sound Of Silence
Jack Johnson – Sitting, Waiting, Wishing
Tiziano Ferro – Y Estaba Contentisimo
– Meravigliosa Creatura (Acustica)
The Mamas And The Papas – Dream A Little Dream Of Me
Eric Satie – Gnossienne no. 1
Aleks Syntek – Te soñé
Aleks Syntek – Sexo Pudor Y Lágrimas
Duffy – Mercy
Eric Satie Easy Piano Music – Debussy - Clair De Lune Suite Bergamasque - Second part
Kanye West – Heartless
Maroon 5 – Won't Go Home Without You
Miranda (Argentinian) – Don
Lauryn Hill – Can't Take My Eyes Off Of You
3 Doors Down – Kryptonite
Eric Satie – Gnossienne No. 3 , N. 3 , Nr. 3 ( 3rd Gnossienne ) (feat. Roger Roman)

7) Ce ai alege între ficţiune şi realitate?

Ficţiune pentru că poţi alege acţiuniile pe care vrei să le faci şi poţi schimba totul.

8) În final, ai dori să le transmiţi câteva cuvinte faniilor din România?

Aş dori să le mulţumesc tuturor faniilor, care şi-au arătat sprijinul şi entuziasmul legat de cartea mea, care va fi publicată de editura Leda în România. Sper ca cei care nu au citit încă, Creatura vor avea această oportunitate de îndată ce va fi eliberată în ţara ta.
Pupici şi îmbrăţişări tuturor, iar voi ştiţi deja că România este cea mai tare!





Here you have the actors for Creatura in the view of Nely:)






Lily Collins as Isis









Adam Gregory as David


Trevor Donovan as Galen



Ken Luckey as Eryx



Emilia Clarke as Nyx



            

22 September 2012

Demons Blog Tour


Hello my dear shatterings! So today we are hosting the author of  Seers Trilogy, Hather Frost.

She agree to grant me an interview and 2 kindle copies of her books. 

I hope that you enjoyed the review of Seers and soon the reviw of Demons will be post, so stay tune!



About this author

I was born in Sandy, Utah, a few days before Halloween in 1989. I lived in Salt Lake City until I was about six, and then I moved North and settled into the place I still call home.

I'm the second child of ten, and I absolutely love being the big sister.
I can't remember a time when I didn't enjoy reading, and I did a lot of it. I also dabbled in writing when I was young, though nothing serious until I entered the teenage years.

Becoming an author is a dream come true!
I attended Snow College, and there got the best job ever as a writing tutor. I graduated in May 2011 with my Associate of Science, and am currently pursuing a Bachelor of Science as an English Major.

I love movies, music, and books—although I do think that the dumbest question on the planet is the whole “What's your favorite book/music/movie?” The best answer I've come up with is, “Whatever I'm reading, listening to, or watching at the time.” Generally, it's an accurate answer.

I love the smell of lilacs, wet cement, and freshly cut grass. I love brownies, rain, and curling up with a good book


1) Tell me something about you and your book “Seers”.

The Seers Trilogy is primarily about a teenager, Kate Bennett, who is a Seer—able to discern between mortals and immortals. But more than that, she can see the difference between Demons and Guardians—which of course makes her a target of both . . .

2) How and why have you started to write? Were there something or someone that gave you an impulse?

I’ve always loved books. Reading and writing were among my favorite things to do, even from a very young age. Writing novels became a natural way to express my love of a good story, and eventually I became serious about publishing my books.

3) What is that something you have in common with the main character?

Kate and I both put family first. We’ve both lost family members, so we have that emotional connection. Basically, I really believe my family has helped define who I am. They always support me, and I know I can always count on them. Kate feels the same.

4) While you’re writing, have you discovered a character that you where 
developing feelings of love for? And was there a character that gave you headaches?

I totally love Patrick. I’d date him in a second. As for a character that gave me headaches . . . not so much. Not yet in this series, anyway. 

5) How have you done your research for this novel?

I started with Google searches, taking full advantage of Google maps. Probably the most fun part of the research was when I was trying to figure out a creepy name for the Demon hunting Kate. I read through a few different books about Irish folk legends before finally finding Fear Dearg, a magical being that likes to make mischief for humans. Mostly his pranks are harmless. Obviously, my Fear Dearg adopted this name and made the character darker, more sinister.

6) In the end, would you like say some words to your fans from Romania?

First of all, you guys are amazing! I love your support, and I really appreciate your enthusiasm for my books. My goal is to do a book signing in Romania long before I die. J Thanks, and happy reading!

Romanian version:


1) Spune-mi ceva despre tine şi cartea ta Seers.

Trilogia Seers este despre o adolescentă, Kate Bennett, care este un Seer- capabil să facă diferenţa între muritori şi nemuritori. Dar, mai mult decât atât, ea poate vedea diferenţa dintre Demoni şi Gardieni- iar asta o face o ţintă pentru cele două tabere.

2) Cum şi când ai început să scrii? A existat cineva sau ceva, care te-a impulsionat?

Am iubit întotdeauna cărţiile. Scrisul şi cititul au fost printre activităţiile mele preferate, încă de la o vârstă foarte fragedă. Scrierea poveştiilor a devenit pentru mine o formă de a-mi exprima opinia pentru o poveste bună şi între timp am devenit mai interesată în publicarea cărţilor mele.

3) Ce anume ai în comun cu personajul prinsipal?

Eu şi Kate punem familia pe primul loc. Amândouă am pierdut membrii ai familiei, deci avem acea conexiune emoţională. Cred cu tărie, că familia mea m-a ajutat să mă definesc ca persoană. Aceştia mereu m-au susţinut şi ştiu că pot conta pe ei întotdeauna. Kate simte la fel.

4) În cursul scrierii romanului, ţi-ai dat seama că te ataşezi mai mult de un anume personaj? Şi invers, ai descoperit că vreunul vă irită?

Îl iubesc pe Patrick. M-aş întâlni cu el într-o secundă. Cât despre un personaj, care mi-a dat dureri de cap…nu a existat. Nu în această serie, în orice caz.


5) Cum aţi făcut cercetarea pentru această carte?

Am început să cercetez pe Google, profitând din plin de hărţile Google. Probabil, că cea mai distractivă experienţă, a fost când a trebuit să găsesc un nume pentru Demonul care o vâna pe Kate. Am citit câteva cărţi diferite despre legendele folclorice Irlandeze, înainte de a găsi Fear Dearg,  o creatură magică, care încearcă să facă rău oamenilor. În mare parte acţiuniile lui sunt inocente. Evident că Fear Dearg, care a adoptat acest nume şi a făcut personajul şi mai întunecat şi mai sinistru. 

6) În final, ai dori să le spui câteva cuvinte fanilor dumneavoastră din România?

În primul rând sunteţi minunaţi! Iubesc sprijinul vostru şi chiar apreciez entuziasmul vostru pentru cărţiile mele. Scopul meu este să organizez o semnare de cărţi în România cu mult înainte să mor. Mulţumesc şi lectură plăcută!



You can read the review here: Seers



For Kate Bennet, surviving the car wreck that killed her parents means big changes and even bigger problems. As she begins to see auras and invisible people, Kate must learn to trust Patrick O'Donnell, a handsome Guardian, or risk her life being overrun with Demons. She soon realizes that both she and her heart are in big-time trouble.

You can read the review here: Demons





Recenzie: Treisprezece ore de Deon Meyer





Ea nu-i poate lăsa s-o prindă, ei nu o pot lăsa în viață 05:36. 

O femeie aleargă pe  Lion’s Head. Este tânără, frumoasă, americană. Și îngrozită, căci este vânată ca un animal.05:37. Inspectorul Bennie Griessel este trezit de țârâitul telefonului. O femeie a fost ucisă, iar trupul ei zace în stradă.07:02. Mahmură, Alexa Barnard, o fostă vedetă pop, devenită între timp alcoolică, descoperă pe podea corpul soțului ei, fondator şi director al casei de discuri AfriSound. Până la ora 9, cu două crime de rezolvat și o poftă nebună să bea ceva, Griessel înțelege că sarcina de a îndruma noua generație de polițiști de la omucideri este ceva mai complicată decât anticipase el.După prânz, cursa de salvare a tinerei turiste devine disperată și haotică, iar puțin înainte de 17:30, Greissel este împușcat drept în inimă. O zi destul de normală, treisprezece ore tipice de investigație a unei crime în Cape Town. 


“There are rules. Use them. In any case, you can do what you want, it won’t change. I have been a policeman for over twenty-five years, Fransman, and I’m telling you now, they will always treat you like a dog, the people, the press, the bosses, politicians, regardless of whether you are black, white or brown. Unless they’re phoning you in the middle of the night saying “there’s someone at the window” – then you’re the fucking hero. But tomorrow when the sun shines, you’re nothing again. The question is: can you take it? Ask yourself that. If you can’t, drop it, get another job. Or put up with it, Fransman, because it’s never going to stop.”

Benny Griessel nu mai este un bărbat împlinit de 6 luni de zile…cum s-a întâmplat asta? De când fata lui a plecat în Londra, iar el îşi cam pierde speranţa de a mai rezolva cazurile, care i-au fost încredinţate. Băutura este principala boală a acestui om, care are un simţ înnăscut în anticiparea pericolului.
Cel mai mult mi-a plăcut când acesta se pune în rolul victimei şi începe să înţeleagă ce anume s-a întâmplat în plan principal, iar apoi reuşeşte să se transpună în rolul făptaşului şi să-şi formeze planul mai departe până la rezolvarea cazului. Dar într-o zi viaţa lui Benny se schimbă…13 ore este tot ce are la dispoziţie. Trebuie să salveze o viaţă şi să distrugă o organizaţie bine protejată sub parafa poliţiei metropolitane.

Recunosc că nu sunt o fană a cărţilor poliţiste, dar pur şi simplu hotărârea agentului mă lasă fără cuvinte. Genialitatea lui înnăscută de a pune cap la cap lucrurile este fascinantă. Începusem să-l îndrăgesc din ce în ce mai mult!
Două cazuri, pe care cartea ni-le aduce în prim plan. Primul caz este despre dispariţia unei americance pe nume Rahel Anderson, a cărei prietene fusese asasinată, iar al doilea este despre un afacerist de succes care a reinventat muzica afrikkans şi care este găsit mort chiar lângă soţia lui aflată într-o stare de ebrietate.

Benny este avansat în funcţie şi îi promite tatălui lui Rachel că o va găsi pe aceasta cu orice preţ. Din păcate această promisiune este greu de realizat…cei care o urmăresc nu vor să se lase sub nici o formă…iar Benny nu prea mai are timp ca să-i salveze viaţa tinerei fete.
Pe de altă parte, Fransman trebuie să dezlege misterul care se ascunde în spatele afacerilor de la AfriSound şi să afle cine l-a ucis pe Adam.
Lucrurile se precipită, nimeni nu este în siguranţă tânăra americancă este răpită şi nimeni nu ştie unde poate fi.

Oare simţul înnăscut al lui Benny va reuşi să afle cine se află în spatele acestei poveşti înainte să fie prea târziu?!

Citiţi şi veţi afla!

Multumiri librariei on-line BOOKCITY pentru aceasta carte minunata!



Cartea poate fi comandată AICI

 
 
Blogger Templates